2777
2789

فکر نکنم بشه 

باید عریضه نویس بنویسه 

نامردا گرون هم میگیرن یه ربع مینویسه ۴۰۰ تومن پول میگیره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
فکر نکنم بشه باید عریضه نویس بنویسه نامردا گرون هم میگیرن یه ربع مینویسه ۴۰۰ تومن پول میگیره

درسته به نطرتون سرقت کارت پیگیری میشه ؟ طرف کارت رو از توی دستگاهatmبرداشته ده تومن خرید کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته به نطرتون سرقت کارت پیگیری میشه ؟ طرف کارت رو از توی دستگاهatmبرداشته ده تومن خرید کرده

خودپرداز دوربین داره سریع اقدام کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

قبل کارت کشیدن طرف متوجه شدی کارتت نیست یا بعدش؟

قبل کارت کشیدن طرف متوجه شدی کارتت نیست یا بعدش؟

طرف به مادرم مثلا کمک کرده گفته کارتت رو دستگاه گرفته فردا برو بانک 

اینم میاد خونه پیامک خرید پشت سرهم براش میاد 

ای داد بیداد 

کارت رو باید میسوزوندید 

فکر نمیکرد طرف برداشته به نطرتون الان پولشو میتونه بگیره یا به جایی نمیرسه ؟

احتمالا بتونید ولی خیلی دوندگی داره