2777
2789

خیلی ازش بدم میاد نه قیافه داره نه هیکل تنها هنرش شوهر کردنه (هنر خاصی هم نکرده) میاد به یکی با کنایه میگه بعضیا ترشیدن بعضیا متاهل😐

اول مهر یجوری منو با اخم نگاه میکرد که من فکر میکردم انگار در گذشته باهاش خصومت شخصی داشتم که الان اینجوریه بعد فهمیدم با همه اینجوریه همیشه هم سر کلاس سرشو میذاره رو میز میخوابه

حالا من‌ با متاهل بودنش کاری ندارم خیلی از همسنای خودمو دیدم که ازدواج کردن ولی خب از بالا به کسی نگاه نمیکنن ولی این فکر میکنه خداااااست پارسال حلقشو میکرد تو چشم بقیه البته الان حلقه رو دستش نیست فکر کنم موقع مدرسه در میاره 

اه اه

یه مدال براش تهیه کنید روش کلمه( شوهر) هک کنید بدید بهش و بعد دست بزنید براش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خونه پدر نونمون کمه ابمون کمه

چمونه که ازدواج کنیم تو این سن

موقعیت ما از تو بهتره با این حال مسئولیتمون کمتره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

شوهر کردن واسش افتخاره🤣شما چرا حرص میخورید بخندید خو 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پدیده زن علیه زن به مراتب خطرناک تره مرد علیه زن هست 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم