2777
2789
عنوان

عینکی ها بیان سوال واجب دارم

68 بازدید | 10 پست

سلام ، تا حالا شده عینک طبی بخرید بیارید خونه ببینید باهاش خوب نمی‌بینید؟ من همیشه اینطورم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

عینک جدید تا چند روز همینطوره عزیزم تا چشمات عادت کنه

نه من همیشه همینم، یا نمرشو کم میدم یا زیاد ، یه هاله بینی دارم اون هیچ وقت نمیره 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از اول باهاش خوب میبینم

خوشبحالت من نمی‌دونم چه مرگمه واقعا ، 

خوشبحالت من نمی‌دونم چه مرگمه واقعا ،

نوع ضعیفی چیه آستیگمات؟من نزدیک بینم فکر کنم این مشکل برای آستیگماته

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

نوع ضعیفی چیه آستیگمات؟من نزدیک بینم فکر کنم این مشکل برای آستیگماته

نزدیک بینی دارم با ۲۵ صدم استیگمات ، 

نزدیک بینی دارم با ۲۵ صدم استیگمات ،

اهان منم همینم دیگه نمیدونم والا🥲

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بینایی سنج خوب برو

خوب بود مثلا