2777
2789

سلام بچه‌ها.💖

من توی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و دانشگاه آزاد تهران مرکز قبول شدم. هردو رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش‌مصنوعی

نمی‌دونم بهتره کدومش رو برم. هزینه دانشگاه آزاد تهران برای کل دوسال مقطع کارشناسی ارشد یه چیزی حدود ۸۰ میلیون تومن میشه. (در بهترین حالت ۸۰ میلیون و در بدترین حالت ۱۰۰ میلیون) ولی از اونجایی که این هرینه رو خورد خورد میگیره میتونم پرداختش کنم.

دانشگاه جامع انقلاب اسلامی یه دانشگاه سراسری و روزانه‌اس، بنابراین رایگانه و هزینه‌ای نمیگیره. این دانشگاه جو سیاسی-مذهبی داره برای همین مدرکش برای رفتن به خارج از کشور تحریمه (البته برای من مهم نیست چون نمی‌خوام مهاجرت کنم) از قوانینش برای خانوما هم ورود بهش با چادره و روی حجاب حساسن. دقیق نمی‌دونم ولی یا زیرمجموعه سپاهه یا بیت رهبری. جاش توی همون میدون سپاه هم هست.

این دانشگاه همش ۴ ساله که تاسیس شده و رتبه بندی خاصی نداره و هنوز رنک براش مشخص نکردن چون تازه اومده. و خب خیلی جاها اصلا حتی نمی‌شناسنش و نمی‌دونن چجوریه و اطلاعات زیادی ازش در دسترس نیست.

این در حالیه که رتبه بندی دانشگاه آزاد تهران مرکز قابل قبوله و دانشگاه با قدمت زیادیه و همه جا میشناسنش.

موضوع بعدی اینکه من شاغلم و نیاز دارم کلاسا انعطاف داشته باشن یعنی ساعتش عصرها باشه یا روزش آخرهفته‌ها باشه و یه جوری باشه که خودم بتونم ساعت و روز کلاسارو انتخاب کنم. چیزی که توی دانشگاه آزاد کاملا شدنیه ولی برنامه دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برای مقطع ارشد فقط روزای دوشنبه و چهارشنبه‌اس. و برنامه‌اش فیکسه و نمیشه عوضش کرد. 

تعداد استاد های دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برای رشته و گرایش من تا اونجایی که تحقیق کردم کلا ۵ تاس! در حالی که استادای دانشگاه آزاد تهران مرکز خیلی زیادن.

حالا با تمام این توضیحاتی که دادم به نظرتون کدومش برای من انتخاب بهتریه؟