2777
2789

اونم خیلی از مامانم میترسه و صداشم حتی داره میلرزه  

قراره یه فیلم از نخود لوبیا و الگویابی بگیرن 

مامانم همش داد و بیداد

منم رفتم گفتم بزار من فیلمو بگیرم چنتا حرفم ب من زد گفت برو تو اتاقت رو مخم راه میری😑

بچه اینجوری از درس زده نمیشه؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مادرا اَلَکی داد میزنن تا بچه حساب ببره جدی نگیر😂

خب هیچی نمیفهمه با هر فیلم بدتر میشه کلماتو حفظ کرده دلم براش میسوزه خیلی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بنده خدا💔 داداشت گناه داره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

شاید مادرت از جای دیگه ناراحته

داداشم خییلی گناه داره 

از اول تو یه محیط ناآروم بزرگ شده 

یکم خجالتیه تو مدرسه 

مامانمم همش اینو به روش میاره و داد میزنه سرش میگه پرحرف باش و خجالتی نباش پیش معلنت

خب هیچی نمیفهمه با هر فیلم بدتر میشه کلماتو حفظ کرده دلم براش میسوزه خیلی

فعلا نه ولی بعد اروم اروم باارامش با داداشت کارکن تا بهترمتوجه بشه قبل ازاینکه مادرت ب این درجه ازاعصبانیت برسه

ولکن دخالت نکن تو کار مادر و فرزندمنم داداش کوچبک دارم هر وقت اومدم ثواب کنم کباب شدم

من خیلی وقتا دخالت میکنم و اخر سر من میشم مقصر و اونا باهم خوب میشن

مامانمم میگه تو تربیتم دخالت نکن

اما وقتی یه تربیتی اشتباهه چرا تباید دخالت کرد

چقدر متنفرم از این فیلم درست کردنا . بچه های طفلک چقدر استرس میکشن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
داداشم خییلی گناه داره از اول تو یه محیط ناآروم بزرگ شده یکم خجالتیه تو مدرسه مامانمم همش اینو به رو ...

یاد بچگی خودم افتادم💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥