2777
2789

کمک کنین پسرم ۵ ماهشه شیشه شیر هم دیگه نمیگیره نمیدونم چیکار کنم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم همینه با قاشق بهش شیر خشک میدم 

بچه من رفلاکسیه احتمالا بچه شما هم رفلاکس داره ببرش دکتر

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم بچم همینه با قاشق بهش شیر خشک میدم  بچه من رفلاکسیه احتمالا بچه شما هم رفلاکس داره ببرش دک ...

آره رفلاکس داره باید با قاشق بدم؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
۴-۵ماهگی بچه بد قلق میشه  دختر منم از چار ماهگی خیلی کم شیر خورد  ولی دیگه من مجبوا با س ...

چرا اینجوری میشن شده ۴۵ دقیقه ۶۰ سی سی بهش میدم به زور بعضی وقتا همینم نمیخوره

چرا اینجوری میشن شده ۴۵ دقیقه ۶۰ سی سی بهش میدم به زور بعضی وقتا همینم نمیخوره

بچه من ک درست بعد واکسن چار ماهگیش همه چیش بهم ریخت مدتها سر اون درگیر بودیم بعد شروع کرد دندون دراوردن و .....

بچه من الان ۱۱ماهو نیمه هنوززز ۶۰سی سی رو با بدبختی بش میدم تو کل شبانه روز سه چار بار شیر میخوره 

وزنش خیلی افت کرده 😢😢😢

ممکنه مال شیشه شیرش باشه؟ اونت نچرال هست. عوضش کنم به نظرتون؟

صد مدل شیشه خریدم سریاشو عوض کردم هیچی فایده نداشت 

دکتر ببر رفلاکس داشته باشه دارو میده اوکی میشه 

چون بچه های رفلاکسی شیر خوب نمیخورن 

دختر منم رفلاکس پنهان داشت خیلی دیر فهمیدم چون بالا نمیاورد نمیدونستم

بچه من ک درست بعد واکسن چار ماهگیش همه چیش بهم ریخت مدتها سر اون درگیر بودیم بعد شروع کرد دندون دراو ...

ای وااای عزیزم

چرا بعضی بچه ها بد شیر هستن؟

غذا میخوره؟

صد مدل شیشه خریدم سریاشو عوض کردم هیچی فایده نداشت  دکتر ببر رفلاکس داشته باشه دارو میده اوکی ...

مرسی عزیزم 

چنتا دارو رفلاکس عوض کرده دکتر بهتر نمیشه

ای وااای عزیزم چرا بعضی بچه ها بد شیر هستن؟ غذا میخوره؟

غذا هم خودش نمیخوره این مدت زورکی بش میدادم ک شنبه دکتر بودیم گف اشتباه کردی زوری غذا دادی حالا از شنبه ب این ور غذا زوری نمیدم شیرم نمیخوره نمیدونم ب کجا دارم میرم 😒😒