یه زمانی برام مهم بود خیلیییی مینشستم کوچیکترین حرف ها نکاه ها کوچیک ترین بیتوجهی ها رو تحلیل میکردم چی به چیه می به کیه اصن نشخوار ذهنی داشتم
بعدا فهمیدم هیچکدومشون یادشون نمیمونه اصن براشون مهمم نیست اونقدی که من فکر میکنم اونا حتی اهمیت یه لحظه هم نمیدن خلاصه واسه دل خودت زندگی کن بعدا غصه اشو نخوری
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
آره مثلا نباید مثل دیوونه ها تو خیابون راه بری ولی اگه دوست داری هر نوع پوششی داشته باشی به بقیه هیچ ...
اره منم خیلی از کارا رو که خودم میخوام انجام میدم ذهنیتمم اینه که مردم حرف زیاد میزنن و الان اگه منو مسخره هم کنن دو دقیقه بعد منو یادشون میره میرن سراغ یکی دیگ ک مسخرش کنن دیگه پسمهم نیست
ولی یسری از حرکتارو انجام نمیدم تو اجتماع چون باید هنجار های جامعه رو محترم شمرد از نظرم حرف شما درسته🥲🫶❤️
«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»