2777
2789
عنوان

دکتر واسه چشم دخترم نگرانم کرد

88 بازدید | 11 پست

صبح دختر ۱۶ماهم با چشم ورم کرده و قرمز وقی دار بیدار شد

به مرور بدتر وبدتر شد.ظهر بردمش دکتر اطفال زیر لب گفت چشمش نترکه.بعدم گفت یه عفونت ساده صبح تا ظهر ایییینجوری نمیشه.گفتم خطرناکه؟گفت اگه تا فردا خوب نشد بیارش

استرس دارم نمیتونم غذا بخورم ودلم مثل سیروسرکه میجوشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشونه عفونته دختر منم همین بود ..

یبار بردمش حموم تا فقط اب گرم زده باشم نترررکه ..

سرما خوردگی نداره؟؟

یه قطره داد دکتر زود خوب خوب شد .

یبارم گل رفت تو چشمش داغون بود با قطره زود خوب شد ..

ببر حموم قشنگ با اب و صابون با اب سر و تنش رو بشور .

قطره باکتی مایند بزن خوب خوب میشه

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

این نشونه عفونته دختر منم همین بود ..یبار بردمش حموم تا فقط اب گرم زده باشم نترررکه ..سرما خوردگی ند ...

حموم صبح بردم

قطره و پماد داره تا میخام بزنم چشمشو کامل میبنده وگریه میکنه

حموم صبح بردمقطره و پماد داره تا میخام بزنم چشمشو کامل میبنده وگریه میکنه

اصلا دلت نسوزه ..

باید قطره رو حتما بریزی پماد هم بزنی ..

اون قطره نارنجیه خیلی مهمه ..

اصلا سهل انگاری نکن

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

اصلا دلت نسوزه ..باید قطره رو حتما بریزی پماد هم بزنی ..اون قطره نارنجیه خیلی مهمه ..اصلا سهل انگاری ...

چجوری بریزم.حتی دست وپاشو میگیریم ولی چشماشو میبنده وگریه میکنه جیغ میزنه

چجوری بریزم.حتی دست وپاشو میگیریم ولی چشماشو میبنده وگریه میکنه جیغ میزنه

پلک پایینشو بکش ،و قطره رو بریز .

عفونت چشم جدی گرفته نشه اسیب بدی میزنه