2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد خوراسگان

264 بازدید | 14 پست

سلام ممنون میشم جواب بدین

من تازه دارم میرم دانشگاه خوراسگان 

میشه کسایی که اونجا درس خوندن یا درمورد اونجا اطلاعات دارن بگن که کیفیت علمی اونجا چطوره ؟ شنیدم استاداش خیلی سخت گیر هستن و ۲۰ هم بگیری بهت ۱۴ میدن ، درسته؟؟؟ ( میخوام روانشناسی بخونم )

خوابگاه چی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اتفاقا تو همین نینی سایت دیدم چند نفری گفتن نمره دهیشون واقعا بده خیلی پایین تر میدن

این دانشگاه کدوم شهره؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

من ی ترم اونحا بودم شب امتحانی خوندم برا روانشناسی معدلم ۱۸.۸۰شدترمی چقد شده الان هزینش؟

نمیدونم عزیزم چند روز دیگه نتایج انتخاب رشته میاد و بعد شهریه پرداخت میکنم

مرسی که گفتی سوالام رو جواب میدی🤍

استادای روانشناسی خیلی سخت گیر هستن؟ کیفیت علمی و تدریسشون بالاست؟ چون خیلی برام اهمیت داره🥲

اره اتفاقا تو همین نینی سایت دیدم چند نفری گفتن نمره دهیشون واقعا بده خیلی پایین تر میدن

ترمی چقدر قراره بدی ؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

نمیدونم عزیزم چند روز دیگه نتایج انتخاب رشته میاد و بعد شهریه پرداخت میکنممرسی که گفتی سوالام رو جوا ...

پرسیدم از بچه شهریه حدودی ۱۲ ۱۳ تومنه هر ترم

خابگاه تو خود دانشگاه یکم شلوغه ولی اونا ک بیرون دانشگان هزینع بیشتر میگبرن و امکاناتش بیشتره

غذای سلفش بنسبت گرونه ولی تو خودت وسیله ببر درست کن

برا اینکه بری تو شهر با اتوبوس های وی ای پی ک نزدیک دانشگان برو تختی بعد با مترو برو نزدیک جایی ک میخای ک هزینه ی اسنپت زیاد نشه

دیگ خوبن اره رسیدگی از لحاظ علمی خوبه. یکم بستگی ب استاد داره . همه جور استاد پیدا میشه. ولی متوسط رو ب بالا هس کلا

جوش هم خوبه بچه هاش خوبن اما خیلیاشون سیاستمدارن . همون اول نمیهاد با همشون اوکی بشی

اگ مشکلی نداره بهم بکو از کدوم شهر میخای بری اونجا ؟ من خودمم غریب بودم

...

پرسیدم از بچه شهریه حدودی ۱۲ ۱۳ تومنه هر ترمخابگاه تو خود دانشگاه یکم شلوغه ولی اونا ک بیرون دانشگان ...

وای عزیزم مرسی خیلی حرفات کمکم کرد 💞 من از خوزستان میام اونجا. 

عه یعنی خوابگاه اتاق های ۲ نفره نداره؟ چون واقعا یکمم سخته تو جو زیاد برای چند ماه زندگی کرد 😅

نمره خیلی برام مهمه امیدوارم اونجا با استاد بد برخورد نکنم🥲