2777
2789
عنوان

حس ششم

58 بازدید | 7 پست

کسی هس؟ سوال دارم

@seti1122‍ 

من امروز رفتم شرکت مادیران.نتیجه پرسوجوی منابع انسانی چی میشه؟ منو رد میکنه؟

دیگه دعوت نمیشم واسه مرحله دوم مصاحبه؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

این کار به صلاحتون نیست و ممکنه اوکی باشن با شما ولی جواب منفی میشنوین و پشیمون میشین از کارتون در اون شرکت 

ممکنه دعوت نشید، ولی اگرهم دعوت شدید نرید چون به صلاحتون نیست و پشیمونی به بار میاره 

سلام عزیزم این کار به صلاحتون نیست و ممکنه اوکی باشن با شما ولی جواب منفی میشنوین و پشیمون میشین از ...

میشه به منم بگی کی پیام حسش چیه میریم تو رابطه ؟؟عاشقم میشه قبلا یبار قرار بود جواب بدی عزیز ندیدی دیگ پیاممو 

سلام عزیزم این کار به صلاحتون نیست و ممکنه اوکی باشن با شما ولی جواب منفی میشنوین و پشیمون میشین از ...

پیشنهاد شغلی رو قبول کنم؟ بهتر از شغل الانمه؟ 

با r  برم ت رابطه؟ 

حست دربارم چی میگه توصیه ات چیه

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

گلم ببخشید مزاخم شدم

اون فردی که تو ذهنمه پیامهامو داره یا حذف کرده؟ چجور ادمیه  خطرناکه یا نههههه؟

رد شدم.جوابش دیروز اومد

نظر شما در مورد شرکت اقای شیری چیه؟اونجا چطوره برام از نظر کار پیشرفت و...

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم