2777
2789
عنوان

عمل بینی 40 میلیونی😳

145 بازدید | 14 پست

دکتر بینی آیه ترقی، قیمتش که عالیه، نمونه کاراشم دیدم عالی بود پیج اینستا هم دارن.. 

ولی دکتر حمید رضا مفرد که معروفترینه هزینه عمل بینیشون خیلی بالاست، بالای 120 میلیون.. 

معلومه که دکتر مفرد بهتره ولی

قیمتم برام مهمه

حالا کجا برم؟ 

سنمم 17 سالمه

هیجا نرو الان بعد دماغت تغییر شکل میده بمون یه 2، 3 سال دیگه تا اون موقع تحقیقاتتم بیشتر کن شاید اصلا سلیقت یه مدل دیگه شد شاید خواستی مثلا طبیعی عمل کنی بجای نیمه فانتزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارای مفرد اونی نیست ک تو‌پیجاش می‌زاره هزار تا ف یلتر میندازه روشون یادمه پارسال قیمت گرفتم گفت ۲۸یهو رفت واسه ۱۲۰ همون آیه ترقی رو‌بری بهتره من هرجا برم باید بدون بیهوشی عملم کنن چون از بیهوشی خیلی میترسم 😂

مفرد قیمتش بالاست ولی از کجا معلوم همه یا بیشتر کسایی که پیشش عمل کردن راضی باشن؟ هم از نظر ظاهری هم تنفس.

دکترها مخصوصا اینا که معروف شدن فقط بهترین نمونه ها رو 

تو پیج میذارن. 

هر دکتری خراب کاری داره، امکان نداره دکتری پیدا بشه بدون ایراد.

من خودم تازگی ها عمل کردم با ۶۰ میلیون، از یه چیزهایی راضیم یه چیزهایی نه. خیلی ها با دکترم عمل داشتن میگن عالی بود بهتر از این نمیشه بعضی ها میگن بد نیست. تجربه ها متفاوته.

کارای مفرد اونی نیست ک تو‌پیجاش می‌زاره هزار تا ف یلتر میندازه روشون یادمه پارسال قیمت گرفتم گفت ۲۸ی ...

نه عزیزم من از نزدیک کارای دکتر مفرد رو دیدم فامیلام پیشش عمل کردن واقعا محشررر بودههه😍🥹

ولی دکتر آیه ترقی که خیلی ارزون میگیره کاراشم قشنگه تو بیمارستانم عمل زیبایی رو انجام میدن رو شک دارم

نمیدونم پیش کدوم دکتر برم! 

نه عزیزم من از نزدیک کارای دکتر مفرد رو دیدم فامیلام پیشش عمل کردن واقعا محشررر بودههه😍🥹ولی دکتر آ ...

خب اگ‌پولشو داری برو پیش مفرد هرچی گرونتر خوشگلتر مهم پولشه تا حالا ندیدم کسی زیر دست مفرد فوت شده باشه یا تو کارش ناشی باشه  دکتر خیلی مهمه کاش منم پارسال عمل میکردم ۲۸تومن چیزی نبود دماغم خیلی رومخمه😭

عزیزم میشه شما یه نظر بدینبه نظر شما پیش دکتر مفرد برم یا دکتر ترقی؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟

نظر من شاید برای خیلی ها خوشایند نباشه 🤭 

ولی برای عمل زیبایی و این چیزا انتخابم پزشک آقاست 

حالا بذار ۱۸ سالت کامل بشه بعد برو عمل 

تهران دکترهای خوب کم نیستن مفرد نشد بگرد یکی دیگه رو انتخاب کن