2777
2789

کسی بوده بدون کتاب و تست کار کردن و هیچی ...نهم به دهم نمونه و وابسته قبول بشه ؟ 

دیدین تا حالا 

اگه اره چطور 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

من خودم هیچی نخونده رفتم سر جلسه قبول شدم. اصلا نمی‌خواستم آزمون بدم، خانواده مجبورم کردن. منم سر لج هیچی نخوندم.

ولی صحبت شیش هفت سال پیشه نه الانا.

یادمه دفترچه هوش تحلیلیش رو خیلی خوب زده بودم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من خودم هیچی نخونده رفتم سر جلسه قبول شدم. اصلا نمی‌خواستم آزمون بدم، خانواده مجبورم کردن. منم سر لج ...

کدوم مدارس ؟

رشتتون چی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم مدارس ؟رشتتون چی بود

فقط نمونه دولتی. انسانی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فقط نمونه دولتی. انسانی

از شرایط مدرسه و جو‌ ش راضی بودین ؟ 

میشه یکم درباره ش بگین 

سخت بود؟

خیلی سختگیری میکردن؟

از شرایط مدرسه و جو‌ ش راضی بودین ؟ میشه یکم درباره ش بگین سخت بود؟خیلی سختگیری میکردن؟

از معلما راضی بودم و اینکه کلاس‌های تست و آموزش کنکوری بدون هزینه برامون می‌ذاشتن. (یعنی درواقع محل تامین هزینه این کلاس‌ها از همون شهریه‌ای‌ بود که می‌گرفتن. هزینه جدا نمی دادیم.)

ولی جو خیلی رقابتی نبود و اینجوری نبود که همه درسخون باشن. سختگیری خاصی نبود. اونی که خودش می‌خواست بخونه می‌خوند، اونی هم که اهل درس نبود نمی‌خوند دیگه.

از معلما راضی بودم و اینکه کلاس‌های تست و آموزش کنکوری بدون هزینه برامون می‌ذاشتن. (یعنی درواقع محل ...

ممنون لطف کردید وقت گذاشتید 

تصمیم من برای مدارس عادیه 

یه دبیرستان هست که دولتیه ولی سطحش بالاست اما میگن شانس قبولی کنکور با مدارس خاصه من اگه برم عادی پیشرفت نمیکنم و موفق نمیشم 😕