2777
2789

لج بازترین بچه ای هست که دیدم هر کاری بگم نکن ده بار مجدد انجام میده

عصر دارم کوکو درست میکنم ده بار پتوشو از عمد میخواست بندازه تو ظرف کوکو میگم نکن فحش میده منم دیگه دیوونه شدم دو سه تا زدم پشتش منم یه صبری دارم هر کاری میگم نکن ده برابر بدترشو میکنه خواب بودم انقدر پا کوبید زمین سر درد گرفتم

پنج سالشه هم سناش انقدر عاقلن این دیوونه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبش کردی 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

هم سناش عاقلن؟؟؟ عزیزم ۵ سالشه ها چرا از بچه ۵ ساله انتظار داری مثل آقای ۵۰ ساله رفتار کنه.

به نظرم اینهمه لجبازی هم عادی نیست ببین چرا اینجوری شده شاید خیلی دعواش می‌کنی لج می‌کنه باهات؟!

ب هر حال بچه ک‌ این‌اخلاقا رو از شکم مادر نمیاره زیر دست ما تربیت میشه

ببین تا حدودی این حرفتو قبول دارم یکی از دوستای من یه پسر تقریباً ۳ سال و نیم ۴ ساله داره ببینیم بچه به حدی بی‌ادب و شیطونه که خدا می‌دونه یعنی وقتی میره خونه یک نفر خونه و زندگی طرفو خرد می‌کنه تلویزیون یخچال مبل داغون می‌کنه به معنای واقعی تا وقتی بره خونشون خونه خودشونم دقیقاً همین بلا رو سر وسایل آورده و جالب اینه که دوست من وقتی بهش میگی فلانی به بچه‌ات یه تذکری بده اینجوری می‌کنه من تو سن بالایی نوزاییدم نباید بهش هیچی بگم نباید سرخوردش بکنم خب آخه دیوانه این خونه مردمو داره داغون می‌کنه ببر خونه خودت هر غلطی دلش می‌خواد بذار بکنه ولی تو خونه مردم حق نداری ولش بکنی به امان خدا وسایل خونه مردمو داغون بکنه که 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بزنی بدتر می کنه

البته واقعیت اینکه خیلی ممکنه تو دوباره بچتو بزنی به احتمال ۹۰ درصد مگه اینکه یه اراده و اعصاب قوی ای داشته باشی

باور کن استاتر کتک زدن مثل یه اعتیاد می مونه هیچ کسو ندیدم که بتونه کتک زدنشو ترک کنه

من سن خر شرکو دارم هنوز از پدر مادرم کتک می خورم

ب هر حال بچه ک‌ این‌اخلاقا رو از شکم مادر نمیاره زیر دست ما تربیت میشه

ذاتا لجبازه دو ماهش بود اگر گریه میکرد شیر میخواست چند ثانیه دیر میشد دیگه لب نمی زد شروع میکرد جیغ زدن بعد پوشکشو کثیف میکرد درجا باید عوض میکردم یکم دیر متوجه میشدم ول کن نبود