2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن

53 بازدید | 6 پست

چند شب پیش رفتیم عروسی دختر عموم. بعد از شام فامیلامون رو که میدیدم واقعا حالم بهم میخورد. مگه میشه ادم انقدر گشنه اخه. با خودم گفتم من غلط بکنم عروسی بگیرم. حیف پولی که عروسی بگیری اینارو دعوتشون کنی. به خدا از فامیلم شانس نیوردیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خداییش من هر وقت عروسی داریم از هر روز گشنه‌تر میشمچون استرس آماده شدن اجازه نمیده درست غذا بخور ...

بابا این مدل فرق داره. اینا انگار قحطی زده بودن. خدا شاهده فامیلا داماد پشماشون ریخته بود. من انقدر خجالت کشیدم که خدا میدونه 

بابا این مدل فرق داره. اینا انگار قحطی زده بودن. خدا شاهده فامیلا داماد پشماشون ریخته بود. من انقدر ...

اخه چه بد البته گرونی هم بی تقصیر نیست الان خیلی چیزها رو که قبلا خیلی اکثرا بهش به راحتی دسترسی داشتن الان دیگه نمیتونن تهیه کنن شای دلیلش یکیش این باشه البته شایدم نه🤷‍♀️