2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید عشق کنه بامجردیش😊

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اتفاقا دیگه درین سن باید عاشق زندگی و خودش باشه و اینقدر زندگی های دیگران رو دیده که مردها چه جهنم هابی برای هم جنساش درست کردند و چه وضع بد اقتصادی فرهنگی اکثرا دارند ، به خودش بگه خدایا شکرت که من در چنین شرایطی نیستم و آرامش دارم. 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

داریم توی اطرافیان 

بکی شون مهاجرت کرده 

چند تا شون هم کارمند دولت هستن 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

حدیث امام علی:

«پاداش انسان عفیف و پاکدامنی که قدرت انجام گناه را دارد ولی خود را آلوده نمی‌کند کمتر از پاداش مجاهد شهید در راه خدا نیست؛ انسان پاکدامن نزدیک است فرشته‌ای از فرشته‌ها شود.»

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

باید بره سر کار و لذت ببره برای خودش

این حرف توهینه . کار کجا بود اونم درین سن ؟ یعنی اینقدر بازار کار تو ایران خوبه اونم برای زنان ؟ امنیت هست ؟ حقوق خوب میدن؟ یه چیز یاد گرفتید مستقل شو برو کار کن.

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
چله سوره احزاب و طه و یوسف خیلی مجربن اگه اعتقاد دارین حتما انجام بدین نهایتا چهار ماه بعدش ازدواج ج ...

احزاب نوشتم رو برگه دوتا مورد خواستگار خیلی کثیف پیدا شد برام یکیش دو سال تو کار قاچاق بود یکیشم مشروب خور

هردو گفتن سه ماه حرف بزنیم خواستگاری میکنیم