2777
2789
شما ترکی بلدی؟ وقتی میری گوگل سرچ میکنی یعنی هیچ آگاهی نسبت به چیزی نداری پس بهتره درباره هرچیز نظر ...

خودم تورک درحال آموزش دیدن زبان تورکی استانبولی هستم.

حالاخودشوناراحت نکن

خودم تورک درحال آموزش دیدن زبان تورکی استانبولی هستم.حالاخودشوناراحت نکن

هرچی هستی اشتباه گفتی پس ادامه نده

تو تازه میخای استانبولی یاد بگیری ما با این زبان ها بزرگ شدیم اوکی؟

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی هستی اشتباه گفتی پس ادامه ندهتو تازه میخای استانبولی یاد بگیری ما با این زبان ها بزرگ شدیم اوکی ...

خنگ خودم تورکم تورکی بلدم تورکی  استانبولی هم بابرما متفاوت هست 

یری جهنم اول

هیچکدوم ترکی نیست روقیه که رقیه هست عربیروزو چیه دیگهراست هم ترکی نیست

راس ترکی شاهسونی هست و دوز یعنی حرف راست 

ترکی لحجهای مختلفی داره اینکه شما نشنیدی دلیلی برنبودش نیست. 

راس ترکی شاهسونی هست و دوز یعنی حرف راست ترکی لحجهای مختلفی داره اینکه شما نشنیدی دلیلی برنبودش نیست ...

ببین دوست عزیزم کلمه ی راس توی تمام ترکی ها هست ترکی آذربایجان هم راس رو داره مثلا میگن الله راس گتیسین ( خدا راست بیاره ترجمش میشه ولی معنی اصطلاحیش یعنی کارات راست و ریس بشه ایشالا ) 

این کلمه مال خود زبان ترکی نیست وارد شده هست حالا میخای قبول کن نمیخای نکن ولی درستش اینه که در ترکی امکان نداره کلمه ای باشه که با ( ر ) شروع بشه هر لهجه ای میخاد باشه شما ترکی داخل ایران رو میگی من ترکی کشورهای دیگه رو هم میگم پس اصرار روی چیز اشتباه نکن

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

خنگ خودم تورکم تورکی بلدم تورکی استانبولی هم بابرما متفاوت هست یری جهنم اول

تو زبون خودتم بلد نیستی به من نشون میدی چی به چیه؟ ریپلی نزن کلا از تاپیک منم برو بیرون افرین

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

دیوانه ای رفته تو گوگل سرچ کرده کدوم کلمه ها با ر شروع میشن همشو بدون تحقیق کپی کرده اینجا از جمله روزگار که به معنی باد هست خیلی خنده داره 

اونی که اینا رو نوشته یه بیسواد بوده به کنار اونی که خودش رو ترک زبان جا میزنه و میره اینا رو کپی میکنه اینجا بیسوادتر از اون شخصه  

عکس پایین همین سرچه که رفتن سرچ کردن اوردن کپی کردن اینجا هیچکدوم کلمات ترکی نیستن و معادل براشون تو ترکی وجود داره

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

دیوانه ای رفته تو گوگل سرچ کرده کدوم کلمه ها با ر شروع میشن همشو بدون تحقیق کپی کرده اینجا از جمله ر ...

توباسواد تودانشمند.

😅😅😅خرفت تورکی زبان بزرگی هستش برای بعضی جاها توگویش برای بعضی ها تولهجه متفاوت هست

اینو نمیدونم ولی تو گذشته ر. رو نمیتونستن تلفظ کن مثلا اگه اسمی با ر شروع میشد ایر تلفظ میکردن ...

چون ((ای))  اول کلماتی که ((ر)) دارن و ترکی هم نیستن میاد تا قاعده ی زبان ترکی بهم نریزه

هیچوقت حرف (( ر )) وسط کلمات عوض نمیشده و ترکا هم بخوبی تلفظش میکردن و داشتن :‌ مثلا کسی نمیاد به قورد بگه قوایرد  

دلیل اینکه اول کلماتی که ((ر)) دارن ((ای)) میومد هم همین بود که قاعده ی زبان ترکی بهم نریزه و بجای ((ر)) از ((ایر)) استفاده میشد

مثال 

در ترکی به تمیزشدن یا جدا شدن میگن ایرینمک ( وسط کلمه ر وجود داره )

به جدا میگن آیری ( وسط کلمه ر وجود داره )

به زمین میگن یِر ( آخر کلمه ر وجود داره )

اینکه میگی ر رو نمیتونستن تلفظ کنن خیلی خنده داره و فکر کنم با ترکی اشناییت نداری

💙❄️ لایک نکنید لطفا