2777
2789
عنوان

خیلی مریضم خرگوشم لیسم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 59 پست
خیلی باید مراقب سلامتشون باش من چندروز پیش الفا مریض شد دوشب خوابم نبرد ازاسترس

بردی دامپزشک؟

از کجا گوربا بگیرم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردی دامپزشک؟از کجا گوربا بگیرم

اره میبرمشون همیشه ...میزارن برا سرپرستی برا سگ وگربه خیلی باید مراقب باشی چون یه سری بیماری های مشترک با انسان دارن باید هرماه حتما یکی دوبار دامپزشکی ببری 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

پس چاره فقط سرم هست و لا غیر

زدم صبح هیچ فرقی نکرد😐

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

بابام به الفا میگه حسن علی😂😂😂

وااا😂😂

من بعید میدونم برام پیشی بخرن ولی اسمش رو از الان گذاشتم هفستیون، هفی هم صداش میکنم🤦🏼‍♀️😂

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

اره میبرمشون همیشه ...میزارن برا سرپرستی برا سگ وگربه خیلی باید مراقب باشی چون یه سری بیماری های مشت ...

عموم قبلا یه خرگوش داشت اسمش رو گذاشته بود فرامرز خیلی ناز بود

وااا😂😂من بعید میدونم برام پیشی بخرن ولی اسمش رو از الان گذاشتم هفستیون، هفی هم صداش میکنم🤦🏼‍♀️😂

معنیش یعنی چی؟

زدم صبح هیچ فرقی نکرد😐

اگه فرق نکرده بودی الان حال اینجا اومدن نداشتی

بالاخره زمان میبره

ایشالا زودتر بهبودیتونو بدست میارید

یکی دو روز زمان بره بالاخره

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

معنیش یعنی چی؟

اسم یکی از سردار ها و احتمال بسیار بالا عشق اسکندر مقدونی بوده

اگه فرق نکرده بودی الان حال اینجا اومدن نداشتیبالاخره زمان میبرهایشالا زودتر بهبودیتونو بدست میاریدی ...

یعنی بخاطر سرم وامپولاس🙂فکرکنم راس میگی پس شب احتمالا مردم

اسم یکی از سردار ها و احتمال بسیار بالا عشق اسکندر مقدونی بوده

خیلی قشنگه❤️

🎀تا حالا اردک داشتی؟

اره دارم الانم ...الان دوتا دارم قبلا بیشتربودن

مسموم شدم ازدیروز

مریض که نمیشه بیماری انسانا یه حیوانات منتقل نمیشه سیستم گوارشی و بدنی اونا با ما فرق داره ولی چه خوب که فوبیای حیوانات نداریمن خودت یه موجودی لیسم بزنه چندشم میشه