2777
2789
مسخرمون کردی؟واسه چی تو ۱۵سالگی میخواست با یکی ازدواج بکنی؟فک کردی چخبره تو متاهلی تو الان باید درست ...

تو شهر ما عادیه دخترا ۱۴ ۱۵ سالگی هم ازدواج میکنن زیاد به درس علاقه ندارم اجباری میخونم بتونم برم دانشگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر ما عادیه دخترا ۱۴ ۱۵ سالگی هم ازدواج میکنن زیاد به درس علاقه ندارم اجباری میخونم بتونم برم دا ...

اشباهت میکنن نمیدونم کدوم شهری ولی تو دیدت رو وسیع بکن منم دانشگاه رفتم بعدش ازدواج کردم تازه پشیمونم هستم هیچ خبری نیست تو متاهلی از ما گفتن بود

چرا خب مگه بده تشکیل خانواده دادی

که چی بشه؟درس خوندن و کار کردن و مستقل بودن بهتره بنظرم سختیای زندگی متاهلی زیاده تازه اگر شانس بیاری شوهرت خوب از آب در بیاد آمار خیانت هم بشدت بالاست بین متاهلا فکرش بکن شوهر من دوتا بچه داریم عاشق یکی شده کوتاه هم نمیاد دیگه اینم بخت منه