2777
2789
عنوان

چرا هیچکس‌جوابمو‌ نمیده🥲pco

54 بازدید | 9 پست

شما‌ پلی کیستیکتون رو چطوری درمان‌کردین

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ سالمه عزیزم

اگه مجرد هستی ی ۵ تا ۷کیلو وزنت کم کنی تنبلی تخمدانت کامل برطرف میشه. تو اتاق یا خونه راه برو روزی ی ساعت هم کوزنت کم میشه هم تخمدانات فعال میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه مجرد هستی ی ۵ تا ۷کیلو وزنت کم کنی تنبلی تخمدانت کامل برطرف میشه. تو اتاق یا خونه راه برو روزی ی ...

متاهلم 🥲 بیشتر دو سه کیلو کم کنم زشت میشم‌اخه 

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

وای من قدم بزور ۱۶۰ وزنم بالای ۶۵ اصلا نمیتونم لاغر کنم🙁

بخاطر همین میگن کار ماهایی ک لاغریم و تنبلی داریم سخت تره. دوستم تنبلی شدید داشت ۱۰ کیلو کم کرد خوب خوب شد