2777
2789

خدایی حالم بهم میخوره از یه سری

پسره چندسال پیش مزاحمم شد من واقعا بدم اومد ول کن نبود منم علنی ب خانواده اش وخانواده ام گفتم و قضیه جمع شد.

اونموقع مجرد بودیم

بعد من متاهل شدم بعدش. اونم تازه زن گرفته

حالا دیشب تو یه مهمونی دیدمشون

زنش هم در حد خودش هست

بعد حالا اصلا پسره برا من مهم نیستا

زنش دستشو محکم گرفته با اخم بمن نگا میکنه 

احتمالا قضیه رو جور دیگه شنیده😂😂😂

دوران این خز بازی ها مگه تموم نشده اه اه

شوهر من همه جوره سر تر هست چرا اینجوری هستن یه سری خانوم ها

انگار هر زنی قیافه بهتری داره یا ب خودش میرسه بهتر باشه قصدش اینه شوهرای اینارو بدزده😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین چیزی رو بیشتر از چشم شوهرش میبینم.حتما پشت سر شما طوری برخورد کرده که خانمش حساس شده

چ جالب اصلا خودم بهش فکر نکرده بودم

ولی شوهرش هم پکر بود سرش پایین بود نگاه هم نکرد

من حس کردم شاید یکی دیگه بهش گفته اونم یجور دیگه ک حساس شده

چ جالب اصلا خودم بهش فکر نکرده بودمولی شوهرش هم پکر بود سرش پایین بود نگاه هم نکردمن حس کردم شاید یک ...

ممکنه از شخص دیگه ای هم شنیده باشه.ولی باتوجه به اینکه میگید شوهرش پکر بوده،احتمال داره بحثی بینشون بوده.

تقصیر شوهرش ببین پیشش از شما چی گفته حساسش کرده

باید خیلی بی‌شعور باشه اگه این کارو کرده باشه

بعدم یجوری انگار یکی خوب میپوشه خوب آرایش میکنه میاد جشن و مهمونی انگار خرابه از نظر یه سری!دیگه حرف مقت هم شنیده باشه بدتر

چقد حس بدی داشتم دیشب اه اه

کاش میومد مستقیم بهم میگفت جوابشو میدادم

باور کن اصلا من ب اون آدم و زنش اصلا فکر هم نمیکنم حتیاصلا نمیدونم اون همه خشم تو نگاهش واسه چی بود

میدونم عزیزم کاملا حرفتتو‌ متوجهم.

ببین یکی از اقوام ما کمی از لحاظ مالی ضعیفن.واسه همین پدرم همیشه میگه پیش دخترشون مراعات کن تو پوشش و رفتار .

ولی خب اواخر دیدم حسادتش داره دیوونم میکنه .

منم جدیدا جلوش اغراق امیز رفتار میکنم