2777
2789

حیلی خستم

شوهرم بین منو مادرش خیلی فرق میزاره. دیگه خسته شدم بهش بگو منم توجه میخوام  , بهش هیچی نمیگم، ولی توی دلم دیگه داره ازش بدم میاد 

مثلا مادرش که بیاد هرچی بتونه میخره، حتی گرون ترین میوه ها و نوبرانه ها ،بیچاره مادرشم نمیگه ها ، این خودش میگه مادرم چشمش خورد من خریدم، ولی به من که برسه میگه گرونه

امسال اصلا برای من کیک تولد  نخرید اصلا  ،ولی واسه تولد مادرش کیک خرید ، سورپرایزی اومد توی خونه ، براش اهنگ گذاشت،  فیلم گرفت ازش ، کاری که جتی یه بار هم برای من نکرد 

یه هفته تمام نون نخرید که نه توی فریزر داریم ، الان از سرکار اومدم دیدم سنگک خریده صبح برای مادرش

من نمیگم برای مادرش نکنه، بکنه ولی من چی پس؟ من آدم نیستم ؟؟

چرا یک دهم حس مسئولیتی که برای مادرش داره واسه من نداره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهر منم همینه هر چقد گفتم میگه مادرمه منم دیگه نگفتم توجه کن بزور هر جی خواستمو خرید کردم

خواهر نمیشه که

مادرم میگه ولش کن

ولی پس من نیاز عاطفیمو پیش کی ببرم؟؟

شوهر کردم واسه چی پس اصلا

خواهر نمیشه کهمادرم میگه ولش کنولی پس من نیاز عاطفیمو پیش کی ببرم؟؟شوهر کردم واسه چی پس اصلا

گاهی وقتا نباید به حرف بزرگترا گوش داد 

فقط هر چی میخوای بخر من به تو نمی‌گم این کارو کن ولی خود من با دعوا رفتم جلو الان تا حدودی بهتر شده

با مامانش حرف بزن بگو بهش که بچش رو نصیحت کنه...ببین چی میشه 

یا شاید زیادی بش محبت کردی؟

کمتر بکن.

این نظر منه. حالا شاید اشتباه باشه. ان شاءالله مشکلاتمون حل شن.

بابای منم همینطوریه تقریبا. البته با زن دومش خوبه یکم ول  با مامانم و ما ن.

شوهر منم .همش میناله که پول ندارم بدهی دارم بعد چند وقت پیش سوتی داد فهمیدم پول داده به مادرش حالا شده قرض کنه ..اینا رو ننه هاشون زاییده دیگه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

مادرشوهرت رو نمیشناسم

ولی شاید اون بهش حس عذاب وجدان میده

یا غیرمستقیم بلده بهش القا کنه ک برای زنت خیلی کارا کردی یا رو دادی

کاری ک مادرشوهرم چند سال با من کرد

الانم من دارم با خودش میکنم 

مثلا مادرش مسافرت بره ب شوهرم همش میگه مامانت همس در حال خوش گذرونیه یاد تو نمیوفته بعد میاد مریض میشه یاد تو میوفته

یا هرکاری ک کنه و هرچی بخره 

اینارو هم از خودش یاد گرفتم حالا نوش جون کنه

شوهرم دیگه یادشم نمیوفته بره کاراشو کنه مث قدیم

اره عزیزم، توی رستوران سورپرایزی کردم

توجهتو کامل قطع کن

کااامل ها

برای خودت خرید کن و بهش نشون بده که ببین اینو خریدم برای خودم ؟ ببین صبح برای خودم موکا خریدم خوردم؟ برای خودم نون سنگک تازه خریدم؟ با دوستام رفتم پارک پیاده روی امروز و هییییچ کار اضافه ای براش نکن ، از نون تازه بهش نده ،نه که اخم و تخم کنی ها ، خیلی عادی ، اضافه کاریاتو حذف کن

مثلا ظرف غذای خودتو تزئین کن واسه اونو نه فقط بریز واسش

اگرم پرسید چرا ؟ خودتو بزن به کوچه ی علی چپ که واا! مگه مرد نیستی؟ این لوس بازیا چیه؟ 

بعد یکی دوماه دیگه صدااش در میاد که چه مرگته زن؟

توهم بدون دعوا بگو چرا باید برات ارزش بذارم وقتی برام ارزشی قائل نیستی؟

اصلااا هم حرف مادرو وسط نکش

نپرس که چرا برای مامانت نون خریدی ولی برای من نه

به جاش بپرس چرا وقتی میدونی نون فریزری دوست ندارم برام نون تازه نمیخری؟ 

چرا برای تولدم کیک نخریدی وقتی میدونی دوست دارم؟

منم گفتم شاید تو کلا از توجه بدت میاد عزیزم واسه همین دیگه معمولی باهات رفتار میکنم

بگو بره با ننش ازدواج کنه مرتیکه گاو ننه اش تولد میخواد چیکار آدم باید اول بر خانومش اینکار کنه قبل ...

قبل ازدواج رو نمیکردن اینجورین

مادرش میگفت ما بدونیم شما خوشید برامون کافیه

ولی بعد نامزدی اذیتشون شروع شد ، مستقیم و غیرمستقیم 

شوهر خودمم یادش افتاده مادرش مهمه 

عزیزم خودت به خودت اهمیت بده بزار شوهرت بفهمه خودت اولویت خودتی با این کارای شوهرت از پا درنیا ولی د ...

واستا

بابامو همچین بکنم توی چشمش

راست میگی ، خودمو اولویت میزارم ، به خودم میرسم

محبتمو به پدرم هم بیشتر میکنم بفهمه چه خبره