2777
2789

تولد دختر خاله شوهرم  دعوت بودیم خونه خاله اش

منم یکم بدحال بودم پدیود سنگین از اولم میل نداشتم برم چون خونریزی شدید داشتم بخاطر بچه کوچیک خووشون منو بردن خونشون که بچمو نگه دارن 

به زور منو کشوند با اون حال خونه خواهرش مادرشوهرم

بعد اخر شب شد خواهراش میخواستن بمونن شب رو 

منم همه وسایلام خونه پدرشوهرم شوهرمم از سرکار اومده بود رفته بود خونه پدرش 

منم نشسته بودم یدفعه مادرشوهرم پیش اونهمه ادم بهم گفت شما میخای بری فلانی داره میره 

چون من میخام شب بمونم 

فقطم به من گفت به دختراش نگعت اونام موندن

منم گفتم باشه میرم

رفتم که اینا راحت باشن شاید میخان پشت سر عروساشون غیبت کنن

روز بعد شد مادرشوهرم اومد خونه 

عصر شد تنها بودیم برگشت به من گفت 

خاله(خواهر بزرگترش)ازم (ازخود مادرشوهرم )ناراحت شده 

گفته چرا روز قبل عقد دخترم گفتی تو معتقدی زیاد یه تسبیح بردار دم در باغ وایسا بقیه تسبیحتو ببینن بترسن زیاد جلف کاری درنیارن 

مادر شوهرمم میگه بهش گفتم خب اینکه حرف بدی نیست 

چطور عروسم (منو گفته)قبلا بهت یبار گفت ادم خاله رو میبینه روسریشو مرتب میکنه

من گفتم کِی من اینجور چیزی رو گفتم 

گفت نه خیلی قبل یه همچین چیزی گفتی انگار

شایدم جور دیگه گفتی

من به خاله گفتم چطور از حرف عروسم ناراحت نشدی منکه خواهرتم نا احت شدی

اونم گفت نه اون اینجوری نگفت

تو خیلی بد گفتی تمسخر کردی

بنظرتون با این چیکار کنم 

خواسته خودشو تبرعه کنه پای منو کشونده وسط 

این هیچ

اینکه اتقد قبیحه اومده رک تو روم میگه اینو

در خالیکه من اصلا نگفتم اگرم گفتم شاید مال ده سال پیش باشه که یاد کسی نمونده

بعدم به گمونم انقد نشستن پشت سزم حرف زدن

که برا مثالاشونم از من مایه گذاشتن

بقدری ناراحت شدم 

که حد ندار۶ پاشدم اومدم خونم 

بماند که ویروسم گرفتم ازشون خودمو دخترم مریض شدیم شدید

به شوهرم گفتم 

شوهرم میگه حالیش میکنم

ولی من نمیخام دلخوری پیش ییاد قیافش بره تو هم 

اون جور جوی رو خوشم نمیاد

چیکار کنم بنظدتون

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر گیر هستی ،چقدر بزرگ کردی ماجرا روکش میدی ،دختر ول کن ،بیخیال تر زندگی کن ،خپاهر خواهر رو میبینن غیبت هم می‌کنه درد و دل هم می‌کنه ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام:https://t.me/cosyviibe

اون شبم پیش همه منو دک کرد خیلی بدجور بود همه نشسته بودن منتظر رفتن من بودن

خودمو صدبار لعنت فرستادم که نرم سمتشون که اینجوری بی ارج و قرب نشم خوبه خرجمو نمیدن یا خونه ای ماسینی چیزی ندادن بهمون.حتی عروسی هم واسم نگرفتن 

هرجا رسیدیم خود شوهرم و خودم انقد کار کردیم بدون منت

حالا باید خرف بشنوم ساکت بمونم

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
چقدر گیر هستی ،چقدر بزرگ کردی ماجرا روکش میدی ،دختر ول کن ،بیخیال تر زندگی کن ،خپاهر خواهر رو میبینن ...

جلو همه بهم‌گفت پاشو برو 

چی

واقعا شماها خودتون بودین انقد ریلکس بودین؟؟

جلو همه بهم‌گفت پاشو برو چیواقعا شماها خودتون بودین انقد ریلکس بودین؟؟

من از خدامه که شب کنارشون نباشم و در شرایطی بودم که باید میموندیم رفتم هتل با شوهرم .بمن بگه میری ،و من میگم آره خودم میخواستم برم راحت ترم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام:https://t.me/cosyviibe