2777
2789

من ٢٠سال قبل روز عقدم مامانم کشیدم کنار با یه لهن تندو بدی گفت مواظب باش خودتو به فنا ندی 

حامله شدی از ارت محروم میشی و عاق والدین 

و هر لحظه که شوهرم بهم نزدیک میشد حس میکردم حامله شدم حالا کاریم نمیکردیم ولی یه ترسی داشتم 

جالب این بود این قانون فقط برا دخترشون  بود برا عروس نبود 😑

الان ماشالله بعضی دخترای خونه میبینی هزار تا دوس پسر دارن و از بارداری و حاملگی هم ترس ندارن 

برا ما رابطه مساوی مرگه 😂منم همیشه خدا فکر میکنم حاملم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خب حرف والدین شما درست بوده 

چرا از تو عفد خودتو پاسوز بچه کنی

الان دخترا دوس پسرا دارن و ترسی از حانلگب ندترن خوبه؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خانواده ی من حتی به زبون نمی آوردن همچین چیزیو یعتی حتی گفتنش رو هم بد می‌دونستن خودم حواسم بود همچین خبطی نکنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مامانت داستان اون بابای پسرست که برای اینکه کوزه نشکنه هر دفعه پسرشو میزده ولی وقتی کوزه میشکنه به پسرش کاری نداشته

باردار میشدی چیزی نمیگفته بهت داشته قبل از وقوع اتفاق پيشگيري میکرده😂

دختر شیطونی بودی احتمالا

خب حرف والدین شما درست بوده چرا از تو عفد خودتو پاسوز بچه کنیالان دخترا دوس پسرا دارن و ترسی از حانل ...

از این که ازاد تر زندگی میکنن خوب بهتره 

ما با ترس و لرز شوهرمونو میدیدیم بعدشم باز اش نخورده دهن سوخته ترس حاملگی 

مامانت داستان اون بابای پسرست که برای اینکه کوزه نشکنه هر دفعه پسرشو میزده ولی وقتی کوزه میشکنه به پ ...

نه والا 

ولی تهدید بدی شدم با ترس زندگی کردم همش دوران عقد خر است

والا خانواده ی من حتی به زبون نمی آوردن همچین چیزیو یعتی حتی گفتنش رو هم بد می‌دونستن خودم حواسم بود ...

منم والا نمیگفتن مراقب بودم ولی چه فایده که یه حرف زد تا بعد عروسمم ترس از بارداری داشتم 

از این که ازاد تر زندگی میکنن خوب بهتره ما با ترس و لرز شوهرمونو میدیدیم بعدشم باز اش نخورده دهن سوخ ...

والا ازادتر بدبخت تر

هر ازادی خوب نسست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.