2777
2789

نمیدونم چرا هرجا ک میریم یک‌مشت بچه تو کوچه پلاسن 

مشکل اینکه بالاشهرم هستیم خیر سرمون ولی بازم پلاسن تو کوچه ها 

خونه ی قبلی ک اخر یک دفعه دعوای لفظی شد 

اینجام تازه جا به جا شدیم ولی فکر نکنم خیلی دووم بیارم و اخر باید یک جنگی بشه 

خونه ی قبلی به زنا ک میگفتم بیشعور بودن عقلشون نمیرسید ک بچهاشونو جمع کنن 

اینجا تصمیم گرفتم اگر یکی دوبار تذکر دادم جدی نگرفتن برم شوهراشونو از بالا بشورم و پهن کنم رو بند

عقل ندارن راحتن بخدا اینهمه بچه دزدی ماشین موتور بچه رو میفرستن تو کوچه سوهان روح همسایه ها میشن. 

والا ما هم بچه بودیم میرفتیم پارک 

تو کوچه مگه جای بازی کردنه؟ 

یعنی بعضیا فقط زاییدن بلدن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واگذار خانواده هاشون به خدا😩

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

ما هم هستن ولی یاد این میفتم خودمم کوچیک بودم توپ میزدیم تو در خونه همسایه ها دیگه چیزی نمیگم😂

من بچگی خیلی اروم بودم نمیدونم این شیاطین از کجا همسایه ی ما میشن 

اینقدر از سر و صدا و صداازاری بدم میاد 

یعنی گاهی  دوست دارم گشامو بکنم بندازم جلوی سگ  

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من بچگی خیلی اروم بودم نمیدونم این شیاطین از کجا همسایه ی ما میشن اینقدر از سر و صدا و صداازاری بدم ...

من خودم ی زمانی پلاس بودم تو کوچه ها بعد دیگه یهو تموم شد

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

نگووووو😂😂😂 دختر من الان رفت البته میرن یا حیاط همسایه بازی می‌کنند یا حیاط ما دخترا بازی شون بی ص ...

خب اینجوری خوبه 

من مشکلم پسر بچها هستن ک احساس رونالدو بودن میکنن دااااااااددددد بیداااااااد گللللللللللللل 

دوست دارم منم داد بزنم کوووووفت

خب اینجوری خوبه من مشکلم پسر بچها هستن ک احساس رونالدو بودن میکنن دااااااااددددد بیداااااااد گلللللل ...

میفهمم چی میگی کوچه ما هم همینه اینا دیگه جومونگ بازی میکنن یه شمشیر دارند و حمله 🙈

دقیقا این مشکل منم هس اونم قسمت جالب ماجرا اینه هردو طرف خونمون کوچس هردو طرف هم بچه ها جمع میشن یعنی هم از سمت پذیرایی صدا بچه میاد هم از طرف اتاق خوابا هیچ جا آرامش نداریم 

چند باری هم شده زنگ رو میزنن فرار میکنن 

بیصاحبا باز الان میرن مدرسه بهتر شده تابستون فوتبال بازی می‌کردن صداشون از سر صبح روز مخم بود تا عصر 

به قول شما مثلاً اومدیم بالاشهر خونه بابام ک مرکز شهره از این خبرا نبود