2777
2789

بچه اولمو یه دفعه گرفتم از شیر خیلی راحت بود سختیشدو روز بود و یادش رفت

به نطرتون اینم یه دفعه بگیرم؟؟

هر تجربه ی کمک کننده ای دارید بگید؟

اینم بگم ۱۸ ماهشه و خیلیییی وابستس پدرمو دراورده هر یه ربع میاد سراغش اگر بیکار باشه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

خوب دیگه خودت که از ما بیشتر تجربه داری 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم 🥹🥹 دختره یا پسر نینی؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم ۹ سالشه خیلی گذشته

بعدم گفتم شاید یکی یه چیز بلد باشه که من ندونم

دختر🥰

ای جونم عزیزم گناه داره 🥹🥹 شیر بهش بده 🥹🥹

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ای جونم عزیزم گناه داره 🥹🥹 شیر بهش بده 🥹🥹

نه بابا خستم کرده

شب و نصف شب زخم بستر میگیرم انقد یه وری میمونم شیر بخوره

وزنشم خوبه خداروشکر بسشه دیگه😆

اون و دفعه گرفتی راحت بود بچه ای که دوسال شیر خورده و وابسته به سینه مادر هست یدفع گرفتی زحمت کشیدی ...

به تو چه

نه بابا خستم کردهشب و نصف شب زخم بستر میگیرم انقد یه وری میمونم شیر بخورهوزنشم خوبه خداروشکر بسشه دی ...

ای جونم هزار ماشاالله الهی خدا محافظش باشه 🥹🥹

بهش میگم یدفعه از شیر گرفتن بچه ضربه بزرگی به روحیه بچه میزنه بهم جواب میده به تو چه.

اخه اینجا وقتی نظر میخوایی خب یکی هم بکارت انتقاد میکنه 

سلام مامان عزیز،  
از دید علمی و طبق توصیه‌ی AAP  ، بهترین روش از شیر گرفتن تدریجی و بدون استرسه، مخصوصاً وقتی کودک بالای ۱۸ ماه دلبستگی زیادی داره.

چند نکته مهم و تجربه‌محور:

• اگر بچه‌ات خیلی وابسته‌ست، قطع ناگهانی ممکنه باعث بی‌قراری شدید، بی‌خوابی و حتی کاهش اشتها بشه.
  • روش درست‌تر اینه که اول وعده‌های روز رو حذف کنی، مثلاً فقط شب‌ها شیر بدی. بعد از چند روز، شیر قبل خواب رو هم کم‌کم حذف کن.
  • در طول روز، حواسش رو با بازی، خوراکی یا گردش پرت کن.
  • تماس بدنی و بغل زیاد فراموش نشه؛ چون هدف اینه که عشق و آرامش رو از راه دیگه جایگزین شیردهی کنی ❤️
  • برای آرام کردن شب‌ها می‌تونی از روتین خواب آرامش‌بخش (حمام ولرم، نور کم، قصه یا لالایی) استفاده کنی.

🚫 از روش‌های ناگهانی مثل مالیدن مواد تلخ یا جدا کردن طولانی استفاده نکن — هم از نظر روانی آسیب‌زاست، هم ممکنه اضطراب جدایی رو تشدید کنه.

🌷 اگر چند روز اول سخت بود، کاملاً طبیعیه. بدن و ذهن هر دو باید به وضعیت جدید عادت کنن.

و اگه دوست داری روش علمی و مهربونِ از شیر گرفتن رو مرحله‌به‌مرحله یاد بگیری، حتماً سر بزن به کانال من در یوتیوب 🎥
📍دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1