2777
2789

امروز دانشگاه کلاس عملی کامپیوتر داشتیم 

دیر رفتیم سر کلاس 

فقط پیش پسرا جا بود 

رفتیم وسط پیش پسرا نشستیم 

این هی مسخره بازی در می‌آورد 

می‌گفت چقدر خوشگله 

چقدر خوشتیپه

وای موهاش 

وای کجاش

خیلی‌ معذب شدم 

حالا خود پسرا هم ساکت و مظلوم این دوست من مثل پسر ندیده ها رفتار کرد 

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

پسر ها متوجه شدن ؟؟؟ترم چندین😑

تا حدودی شنیدن حرفهای دوستمو

ترم ۵

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم یبار رفتم سرکلاس دختره سر همه داد میزد انگار خیلی شاخه چون استاد مرد یود میخواست خودشو نشون بده

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
تا حدودی شنیدن حرفهای دوستموترم ۵

وای توعم خراب می‌کنه پیش همه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

منم ازین دیوونه ها دارم😂دیگه اسکل بودنشو قبول کردم کاریش نمیشه کرد..

اون وسط من خیلی‌ معذب بودم پیش پسرا این دوستمم دیوونه بازی در می‌آورد خیلی بد بود😑😑😑

دقیقا 

چند باری از غیر عمد پام خورد به پسره 

چون صندلیش چرخ دار بود خیلی تکون می‌خورد 

بعد دوستم خندید از خجالت آب شدم