2777
2789

شوهرم یارانه نداره دهکش یکم بالاست بعد بچه هامم ندارن تا الان یارانم با مامان بابام بوده و اونجا جداش کردن و به طور خودکار واریز میشه برای شوهرم که سرپرسته و احتمال اینکه مال منم قطع بشه هست میشه برم یارانمو جدا کنم سر پرست شم و یارانه بچعامم بریزن به حساب من؟شوهرمم باید باشه یانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها که اصلا خودت هم باید بری فرمانداری درخواست بدی ولی اکه شوهرت خودش بیاد این درخواست رو کنه زودتر به نتیجه میرسی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خو بچها 18سال بشن میتونن جدا کنن من چرا نتونم🥲

نه بچه ها تا ازدواج نکنن نمیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بچه ها که اصلا خودت هم باید بری فرمانداری درخواست بدی ولی اکه شوهرت خودش بیاد این درخواست رو کنه زود ...

خو الان که یارانه دارم فعلا قطع نشده نمیشه برم جدا کنم ؟

خو الان که یارانه دارم فعلا قطع نشده نمیشه برم جدا کنم ؟

خواهرم رفت گفت درصورت طلاق با فوت همسر 

راه سریعتر درخواست خود همسرت