2777
2789

تو ازدواج قبلیم من یه برادر شوهر بزرگتر داشتم که خیلی جدی و بدخلاق بود و مدام به خواهرشوهرا بکن نکن میکرد رابطه خواهرشوهرام با زن اون عاااالی بود حتی یه جاهایی بهش باج میدادن که جاریم دهن برادرشوهرو ببنده اما شوهر سابق من پایه کارا و غیبتا و خاله زنک بازیا و خریدا و دور دوراشون بود با من مثل کارد و پنیر بودن فک میکردن من میخوام داداششونو ازشون بگیرم...

خلاصه تو این ازدواجم شوهر من برادر بزرگتره و یه کم حساس و غیرتیه رو خواهرش چون خواهرشوهرم قبلا جدا شده و تنها زندگی میکنه حالا اینبار خواهرشوهرم با من خیلی خوبه حتی میخواد جایی بره کاری کنه زنگ میزنه بهم میگه و خیلی صمیمی هستیم حس میکنم یه جورایی منو نگه میداره که نزارم شوهرم بخواد بهش گیر بده میخواست مجردی بره ترکیه زنگ زد به من گفت ولی به شوهرم نگفت که بهش گیر نده که تنها خطرناکه و ... خلاصه این تجربه جالبو من تو رابطه خواهرشوهر و عروس دارم،شما اینجوری نیستید؟!

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خواهر شوهر ندارم 

ولی خودم خواهر شوهر هستم ولی با عروسمون کلا ارتباط تلفنی که نداریم نهایت خونه مادرم همو ببینیم یا مهمونی چیزی باشه به کمک نیاز داشته باشه 

من داداشم مهربونه ولی خب کلا خاله زنک نیست و با خانوما زیاد نمیجوشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. دادش منم بد اخلاق هست و با همسرش خیلی صمیمی هستیم.  و با همدیگه غیبت دادشمون رو میکنیم. یه بار بهم گفت میخوام طلاهام رو بفروشم خونه بخریم گفتم تو چرا بفروشی اونا روز مبادات هستند خودش یه زمین داره اونو بفروشه!! 

دقیقا حالا بابای من خاله زنک نیست ولی خیلی گوش به حرف خواهرش هست عمم با مامانم و من خوب نیست

دقیقا حس رقابت دارن انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

دقیقا. دادش منم بد اخلاق هست و با همسرش خیلی صمیمی هستیم. و با همدیگه غیبت دادشمون رو میکنیم. یه با ...

دیگه اینم تایید خواهرشوهر🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا حس رقابت دارن انگار

اره

حالا یه عمو دارم خیلی جدیه جوری که به عمم یبار گفت می‌کشمت😂 انتقام مارو گرفت

عمم یجوری به خودش می‌لرزید خیلی دلم خنک شد چون عمم خیلی تیکه میندازه به من و مامانم ، بابام هیچی نمیگه تو خودش می‌ریزه 

راستی پروفابلتون خودتون هستین؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

والا داداش سگ من هر زمان سگ میشه با زنه قهر میکنه زنه پیش ما عین یه موش مهربون و مظلومه تا وقتی خوبن عین الاغ جفتک پرت میکنه 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ارهحالا یه عمو دارم خیلی جدیه جوری که به عمم یبار گفت می‌کشمت😂 انتقام مارو گرفت عمم یجوری به خودش م ...

بله عزیزم عکس خودمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا داداش سگ من هر زمان سگ میشه با زنه قهر میکنه زنه پیش ما عین یه موش مهربون و مظلومه تا وقتی خوبن ...

اوه اوه چه دلت پره ازشون😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوه اوه چه دلت پره ازشون😅

حالم ازش بهم میخوره بیشتر از داداشم 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن