2777
2789
عنوان

شوهرم الان رفته دم خونه همسایه

886 بازدید | 59 پست

ب زن همسایه گفته خانم بچت رو پشت بوم ما بوده

گفته :(بوده که بوده مگه چیکار کرده 

دیروزم زنت ب بچم گفته برو پایین و دعواش کرده و ناراحت شده . مگه چیکار کرده که پاشدی اومدی دم خونه ما)

طلبکاااااار بوده😐که چرا اومدی گفتی

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویلاییه خونتون؟چجوری رفته پشت بوم؟ از پشت بوم کناری؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

تو حیاط خب معلومه دید داره 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من با لباس خونگی (باز)تو حیاط بودم داشتم باغچه اب میدادم😭پسرش همش رو پشت بوم ماستحرفم میزنیم طلبکار ...

نمیشه کاری کرد مگه اینکه از راهیکه میاد رو پشت بومتون نرده بزارین نتونن بیان

حرف بی فایده هست

پول دارین نرده بزارین

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

باید کوتاه بیایید وگرنه عصاب نمی مونه

وا 

چطور کوتاه بیان

ملکشونه

طرف از پشت بوم بیوفته تو حیاط اینا باید پاسخگو باشن

برای اسی:

حتما شکایت کنین 

وقتی اومد رو سقفتون زنگ بزن پلیس بیاد بگو دزد رو پشت بومه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
سوم ابتداییپارسال تلویزیونمون رو شکست ک تو حیاط بودمادرش طلبکار بود نتونستیم حرفی بزنیم طایفه ای ریخ ...

بعضی بچه ها کنجکاو میشن بعضی هم بازیگوش زیاد تو حیاط نرین چند باری کسیو نبینه خسته میشه میره

تونستین فنس بگیرین با با پدر بچه صحبت بشه

من با لباس خونگی (باز)تو حیاط بودم داشتم باغچه اب میدادم😭پسرش همش رو پشت بوم ماستحرفم میزنیم طلبکار ...

اگر همسایه کناریتون باشه ،از پشت بام خودشون هم میتوانند داخل حیاط شما رو ببینند