2777
2789
عنوان

چرا من خوابای چرت و پرت میبینم همش

134 بازدید | 15 پست

تو دلم موند یبار رویای صادقه ببینم

یبار خوابم تعبیر دار بشه!

مثلا اینا که تاپیک میزنن میگن خواب جوجه یا تخم مرغ دیدیم

بعدش فهمیدیم حامله ایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب دیدم نامزدیمه 

خیلی ذوق داشتم اسم شوهرمم حسن بود مذهبیم بود خداروشکر 🤣🤣

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

از خدامه یه بار خواب چرت و پرت ببینم، همش خوابام معنی داره😐تمام اتفاقات مهم زندگیم رو قبلش خواب می ...

خیلی خوبه که حداقل قبلش میتونی صدقه ایی بدی 

بیشتر حواست هست به امام زمان بسپاری که هرچی 

صلاح تر هست همونو قرار بدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از خدامه یه بار خواب چرت و پرت ببینم، همش خوابام معنی داره😐تمام اتفاقات مهم زندگیم رو قبلش خواب می ...

تو چ خوابشو ببینی چه نبینی اون اتفاق میفته

پس به نظرم  ببینی بهتره

خیلی خوبه که حداقل قبلش میتونی صدقه ایی بدی بیشتر حواست هست به امام زمان بسپاری که هرچی صلاح تر هست ...

ولی بدیش اینه که اتفاق می افته!!!!!!!! حتی اگه صدقه بدی

من بچه دومم تو شکمم سالم بود خواب یه درخت انار خشک و باغ انگور خشک شده دیدم،  فرداش زایمان زودرس کردم و بچه م فوت شد

ولی بدیش اینه که اتفاق می افته!!!!!!!! حتی اگه صدقه بدیمن بچه دومم تو شکمم سالم بود خواب یه درخت انا ...

صدقه همیشه بلا رو دفع میکنه یا شدتش رو کاهش میده 

شاید اگه صدقه میدادی یه اتفاق دیگه میوفتاد.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
صدقه همیشه بلا رو دفع میکنه یا شدتش رو کاهش میده شاید اگه صدقه میدادی یه اتفاق دیگه میوفتاد....

عزیزم همون صبح صدقه دادم آش نذر کردم،  نذر کردم سالم به دنیا بیاد اسمشو مذهبی بزارم 

😔😔😔😔