2777
2789
عنوان

چقدر زنکشی جدیدا زیاد شده

53 بازدید | 4 پست

حالا درسته قدیما هم خبر قتل ناموسی زیاد بود ولی الان جدیداً خیلی بیشتر شده من با اینکه اخبارشم دنبال نمی‌کنم ولی الان چند ماهی میشه که هر روز حداقل یک خبر زن کشی جدید می‌خونم یکیو با روسری خفه می‌کنن می‌برن تو بیابون دفنش می‌کنن یکی رو زنده زنده آتیش می‌زنن واقعاً خیلی اوضاع خرابه 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
چون خیانتا زیاد شده

اصلا خیانتم بکنن زنا که ۹۰ درصد خیانت نمی‌کنن بازم راهش این نیست که بزنی طرفو بکشی اونم انقدر فجیع برو طلاقش بده یا طلاق توافقی بگیر اصلاً مگه شهر هرته اینقدر راحت ادم میکشن 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خیانتم بکنن زنا که ۹۰ درصد خیانت نمی‌کنن بازم راهش این نیست که بزنی طرفو بکشی اونم انقدر فجیع ب ...

کلثوم اکبری که کلثوم اکبری بود جنون بهش دست داده بود  اینا هم اون لحظه چیزی متوجه نمیشن از عصبانیت

چون طلاق گرفتن از مردی که مشکلات روانی داره یا معتاده سخته اگه قانون پشت خانوما بود راحت جدا میشدن

هیچ نری به خودش همچین اجازه ای نمیداد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿