2777
2789

بچها من سامورت بابام شونو دارم و اینکه خود اونا از چشمشون در نمیارن پول بدن به من برا لیزر نکه بگن نرو میگن الان نه دو ماه دیگه باز دوماه دیگه چک دارم باز سه ماه دیگه رهن و فلانو بهمان 

حالا خودم پول دارم ولی دوست ندارم پولای خودمو خرج کنم  ولی دوست دارم برم لیزر راحت شم 

شما بودین یک جلسه رو ۸۶۰ میشه پولشو خودتون میدادین  ک از جلسات بعدی تو عمل انجام شده قرار بگیرن یا نه؟ 

اصلا از چشمم در نمیاد از پولام خرج کنم دوست دارم از کارت بابام همیشه خرج کنم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

از چشمشون درنمیاد اصطلاح کدوم منطقه است 

کنایه از همون دلشون نمیاد میشه ؟!

جالب بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تفکرت اینه خب خرج نکن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از چشمشون درنمیاد اصطلاح کدوم منطقه است کنایه از همون دلشون نمیاد میشه ؟!جالب بود

اره ما خراسانی هستیم ولی ساکن تهرانیم 

فکر کنم مال همون خراسان میشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خب لیزر ماهی یباره پولشم که انقد زیاد نیست به چشم بیاد از بابات بگیر

اخه الان دو دقیقه پیش داشت میگفت حقوق کارگرام مونده 

من برم بگم لیزر میگه ولش کن یکم دیگه برو 

یکسره پشت گوش میندازن

اره ما خراسانی هستیم ولی ساکن تهرانیم فکر کنم مال همون خراسان میشه

مرسی عزیزم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تازه برای من دوماه یه باره واقعا هر دوماه یه تومن به چشم نمیاد

شما دستگاهت چیه؟؟ 

جواب داد روت؟ 

خجالت نکشیدی ک لخت شدی پیش طرف؟ 

چقدر میدی؟ 

چند جلسه رفتی 

تجربت چطور بوده

دیگه سری اول خودت حساب کنی مجبوری تا آخرو حساب کنی😬

نه دیگه   اولیشو خودم بدم 

بعدیارو‌میگیرم ازشون چون بعدیش میشه یک ماه یا دوماه دیکه 

هعی میگم‌جلشه اولم حیف میشه و اینا میدونم میدن  ولی همش میگم کاش اونا بدن با کارت اونا خرج کنم

اونام پولشونو دوس دارن خو

بچه های من میریم خرید میگم فلان چیز مثلا ۲ تومنه گرونه میگن دوتومن ک چیزی نیست بگیر برامون بعد با کارت خودشون میگم مثلا ی دونه اب معدنی بخرید دوساعت حساب کتاب میکنن ک گرون میده این مغازه

میگم فک کردید پول شما موله پول من کاه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️