2777
2789
عنوان

شوک فرهنگی بزرگی که تو ارتباط با همسرتون متوجهش شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 28 پست
مال شما شوک نیست شوک مال اتفاق بده مال شما ذوقه...شوقه منه ساده دل که از سیگار متنفرم بهم گفته بود ا ...

دروغ گفته بود یا توی مسافرت چون می چسبید سیگار کشید؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امنیت...به در ۳ تا قفل میزنن.ما شاید یادمون بره درو قفل کنیم‌.موقع حموم حتما کولر و خاموش میکنن، ما ...

ما هم بیشتر شبیه شماییم 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه گفت تفریحی میکشم و به مرور زمان همیشه میکشه ولی دیگه نمیشد کاری کرد

توی خونه اجازه نده بکشه

من همسرم میدونه جایی اگر بریم و سیگار بکشن من اونجا نمی مونم

دروغ گفته بود یا توی مسافرت چون می چسبید سیگار کشید؟

دروغ گفته بود چون بعدا گفت از زمان سربازی میکشیده 

یه بارم به مادر شوهرم گفتم چرا به من نگفتید پسرتون سیگاریه  بهم گفت ازدست تو که ناراحتش میکنی سیگاری شده 😭

ولی یبار دیگه گفت من توی جیب پسرم زمان مجردی سیگار پیدا کردم 😡

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

توی خونه اجازه نده بکشهمن همسرم میدونه جایی اگر بریم و سیگار بکشن من اونجا نمی مونم

دیگه اونقدر کشیده که عادت کردم البته اونقدر از بوی سیگار بدم میاد یا توی تراس میکشه یا میره بیرون

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

دروغ گفته بود چون بعدا گفت از زمان سربازی میکشیده یه بارم به مادر شوهرم گفتم چرا به من نگفتید پسرتون ...

حساسیتت رو زود نشون دادی برای همین تونسته دروغ بگه.... باید میذاشتی تو موقعیت می دیدید.... ولی جدی نذار توی خونه سیگار بکشه

بره بیرون بکشه ولی توی خونه کشیدن رو ممنوع کن حتما

شوک که نه ولی خانواده همسرم همه شون چه شوهر خواهر هاش چه مادرش چه زن دادشش همه شون خونه و زمین هر چیزی که دارن اسم همسر شون هست و اینکه کار خونه انجام دادن و کمک به همسر واسه شون عادی هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

😅 چرا آنقدر گارد 

چرا آنقدر ناراحتی؟ 

متاسفانه این حقیقت جاری در نی نی سایت هست 

که استارتر وقتی یه موضوعی رو تعریف کنه 

اگه استارتر عروس باشه حق باشه 

اما اگه خواهرشوهر باشه مقصره 

این قضیه در مورد مادر و مادرشوهر هم وجود داره🤭

نوع بیان استارتر  کاملا دور از ادب بوده همینطور  که بهش گفتم

ولی اینکه مادر عروس به خواهردامادش😐 پیام بده کار کاملا بیجایی هست متاسفانه بعضی از مادرعروس‌ها به خودشون اجازه می‌دن در تمام زوایای خانواده داماد نظر بدن 

مثلا ما برای داداشمون میریم خواستگاری 

آدرس منزل پدرهمسرم! ازما خواستند😅 (دقت کردی پدرهمسر)

و آدرس محل کار همسرم رو 

بنظرتون عجیب و درخواست غیرمنطقی نیست؟ 

اصلا متوجه نشدم چرا میگید (تافته جدا بافته)

باید بااحترام بگم کاملا حرف بی‌ربطی بود 

حتی متوجه دلیل این همه نااااااراحتی شما نشدم 🤔 

همیشه سعی کردم رو عدالت نظر بدم 

جایی اشتباهه میگم اشتباهه 

کاری ندارم نسبت های فامیلی استارتر و طرف مقابلش چیه 

و نظرم رو از این جهت که (دلم خواست نظر بدم) نمیگم 

سعی میکنم بجا نظر بدم 

عزیزم شما یه خشم درونی داری از فردی یا جایی 

که من اون فرد نیستم

پس لطفاً پرخاش روحیمون سر کسی که مقصر زندگیمون نیست خالی نکنیم 

البته اگه دوست داشتی میتونی بیشتر توضیح بدی یا درد و دل کنی میتونم بهتون گوش بدم یا راهکاری داشتم بهتون ارائه بدم♥️

😅 چرا آنقدر گارد چرا آنقدر ناراحتی؟ متاسفانه این حقیقت جاری در نی نی سایت هست که استارتر وقتی یه مو ...

چرا فکر می کنی یکی اگر از رفتار متناقضی سوال بپرسه

معنیش اینه که خشم درونی داره ؟!!

چرا باید من غریبه نسبت به تویی که نمی شناسمت خشم داشته باشم .....

من‌خیلی ساده گفتم بهت.....

شما خودت از هر دو رفتار استارتر ایراد گرفتی

بعد میگی همه به مادر عروس حق میدن 😐

یعنی همه اونایی که هم نظر با خودت بودن، نفهم و نادان هستن

فقط شما هستی که با اینکه "مثل اونا احمق نیستی که بیخودی حق رو به عروس و مادرش بدی"

ولی از کار استارتر ایراد می گیری 😁

الان هم که با این برداشتت از خشم و .... واقعا موجبات خنده صبحم رو فراهم کردی ..... به این کارت میگن فرار رو به جلو 😂

و یه جور مغلطه کردن که کسی چیزی بهتون نگه....

شما خشم منو نمیخواد درمان کنی ، خود بزرگ بینی خودتو حل کن .... اونم برای اطرافیانت نه ما 😐🙄