2777
2789

چیه ؟

خود من برام خیلی عجیب بود که همسرم وظیفه خودش میدونه هر جایی که میخوام برم، منو برسونه و حتی اگر منتظرم بشه یا معطل بشه یا مثلا از این سر شهر بکوبه بریم اون سر شهر که من کارمو انجام بدم، بدون حتی یک کلمه غر زدن وظیفه خودش میدونه و انجام میده

این بزرگترین شوکی بود که تو مواجهه با همسر و خونوادش دیدم....

این کاری هست که شاید برای خیلی هاتون عادی باشه ولی برای من یه لطف خیلی بزرگ به حساب میاد و اصلا جوری بار نیومده بودیم که این توقع رو بتونیم از کسی داشته باشیم.... یه بار تو زمان دوستی، بعد از اینکه منو رسونده بود جایی که کار داشتم، کلی ازم عذرخواهی کرد که نمیتونه دو ساعت هم اونجا منتظرم بشینه تا کارم تموم بشه و برم گردونه.... من قشنگ اینطوری بودم 🙄🙄🙄 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببخشید مبگیشه تاپیک آخرم در مورد لباس مجلسی نظرت رو بگی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شوک فرهنگی ما در مورد اخلاقای منفی بوده نه مثبت 😆

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم بگم الان همیشه اینطوری نیست که همسر منو جایی برسونه و .... ولی مثلا اسنپ می گیره برام و کلا یه جور حمایتش هست همیشه.... یا اگر بتونه و شرایطش رو داشته باشه قطعا میاد و بدون هیچ غر زدنی میاد

من اونقدر زخمی بودم که این غر نزدن ش برام اوایل کلی عجیب بود..... خلاصه که اینم از این ....

الان یادم افتاد گفتم بگم اینجا.... کارهای مثبت رو خوبه که ثبت کنیم....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم هم این هم تا مریضم بدون غر می‌بره منو دکتر بعضیا شنیدم اینجا خودشون تنها می‌رن ....یا تو خانوادم ...

من مجرد بودم بارها خودم تنهایی رفتم

الان هم توقع ندارم ولی بودنش آرامش بخشه

با اینکه تو کل خانوادش حتی سیگار هم بد میدونن شوهرم به پدرم که معتاده و من بخاطر رفتارش گاهی ازش، شکایت میکنم همیشه میگه مال خودشه چیکارش دارین و طرف پدرمو میگیره و من شرمنده مبشم

من دقیقا برعکس شما. پدری دارم که شبیه همسر الان شماست. همیشه دلسوزانه کل خانواده رو می رسوند. بعد هم ...

آره خیلی وقتها برعکس میشه.... من پدرم از نظر مالی تامین میکرد ولی اصلا تو قید و بند اینکه این کار رو وظیفه خودش بدونه نبود..... برادرم هم اصلا اینطوری بار نیاورد که برای ما این کارها رو بکنه

ولی همسرم بدون اینکه اصلا من تلاشی کنم یا توقعی داشته باشم، از همون دوران دوستی وظیفه خودش میدونست که مسئولیت رفت و آمد و همه این کارها با اونه

شوک فرهنگی ما در مورد اخلاقای منفی بوده نه مثبت 😆

گفتم یه بار مثبتش رو هم بگیم خب 😂

با اینکه تو کل خانوادش حتی سیگار هم بد میدونن شوهرم به پدرم که معتاده و من بخاطر رفتارش گاهی ازش، شک ...

چه همسر خوبی دارید، عشقتون پایدار عزیزم

مال شما شوک نیست شوک مال اتفاق بده 

مال شما ذوقه...شوقه 

منه ساده دل که از سیگار متنفرم بهم گفته بود اهل سیگار نیستم وتوی اولین مسافرت دوتایی بعد از عقد سیگار کشید 😭

به این میگن شووووووک💥❌🚫

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

اینکه تا حالا نگفته اینکار زشته برا ی زن. خب تو خانواده من کارا مردونه زنونه بود معمولا ولی ایشون حت ...

عشقتون پایدار 👍❤️