2777
2789
عنوان

خانمها دوتا ک ان دوم تو اتاق پیداکردم ولی چرا قایم کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 48 پست
خوب زندگی بقیه رو بهم می زنیدشاید خواسته با این وسیله جلوگیری کتهشاید احتیاطی خریدهشاید روش نشده به ...

خوبه ۹۹ درصد همه گفتن چیزی نگو فقط حواست به زندگیت باشه.  میخاستی چی بگن؟ بگن هیچی نیست پس فردا ببینه کار از کار گذشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن خبراییه.آره دو تاییهم هست که میفروشن.اصلا بهش هیچی نگو چون زیر بار نمیره ولی زیر نظر بگیرش

وای میگما داره زمینه چینی میکنه میگه باید برم مولوی برای مغازه سیگار بخرم میگه میخوام با سواری برم میگم با وانت برو میگه آخه طرح  وانت رو نمیذارند😳

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

خوبه ۹۹ درصد همه گفتن چیزی نگو فقط حواست به زندگیت باشه. میخاستی چی بگن؟ بگن هیچی نیست پس فردا ببین ...

یه درصد احتمال بده تو جیب داداشش، رفیقش، شاگردش و.. پیدا کرده.....

اصلا تکی هم هست

خودت یا برادرت یا کسب رو بفرست ازش عکس بگیر

آخه من چجوری بیفتم دنبال اون برم تو مولوی گم و گور شم من جایی رو بلد نیستم برادرمم تو کارخونه کارمیکنه مرخصی نداره 😭

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

به دلت بد راه نده ساده لوحم نباش قبل مچ گیری سعی کن چیزی به نامت کنی طلا و پول پس انداز کن همکارم و ...

دقیقا عموی من میدونست عروسش با یکی دیگه هست،  یک سال تموم چیزی نگفته بودن تا پسرعموم اول اموالش رو به اسم بقیه بکنه بعد مدرک جمع بکنه

بعداز یک سال با مدرک رفته بودن دادگاه تازه خانومه فهمیده بود یه ساله شوهرش میدونه چیکارا میکنه

ولی یه چیزم هس میتونس همون تو ماشین قایمش کنه چرا بیاره خونه

آره اینم هست یا ببره مغازه من اصلا پامو نمیذارم تو معازش 

آخه من چجوری بیفتم دنبال اون برم تو مولوی گم و گور شم من جایی رو بلد نیستم برادرمم تو کارخونه کارمیک ...

اول بیین کاندوم هارو کجا استفاده میکنه، شاید خودش خود ارضایی میکنه باهاش، شاید اورد خودتون استفاده کردید 

بعدش گوشیش رو جک کن پیام هاش رو مخاطب هاش رو، بیین به شخص خاصی پول واریز میکنه یا نه و حساب بانکیش چطوره و...

اگه دیدی آره یجای کار میلنگه یدونه جی‌پی اس بخر وصل کن تو ماشینش بیین کجا میره شنود هم دارن

آخه من چجوری بیفتم دنبال اون برم تو مولوی گم و گور شم من جایی رو بلد نیستم برادرمم تو کارخونه کارمیک ...

گریه نکن نترس محکم باش ببین خواهرشوهرم از وقتی فهمیده شوعرش خیلنت میکنه فقط به بهانه مختلف ارایشگاه لباس وسایل ارایشی ازش پول میگیره ‌الان ۶۵ گرم طلا پس انداز کرده اگه اون خیانت میکنه مریضه تقصیر تو نیست مریض هم مداواش سخته ولی بی پولی نمیتونی کاری کنی . فقط محکم باش گریه کن اروم شودمحکم باش شایدم خیلی جنایی کردیم چیزی نباشه انشالله