2777
2789

یه معلم داریم از صبح تا شب میاد میگه زنم زشته زنم چاقه 

خیلی معلم هیز کثیفیه

بعد چند تا هم کلاسی متاهل دارم معلم چون می‌دونه این هم کلاسیام خودشون مورد دارن پا میدن بهش 

بعد دخترا بلند بلند حرف + ۱۸ میزنن تا اونم بشنوه 

شوخی های بد بد 

میان از دوس پسراشون براش میگن 

کلا جو کلاس خیلی بده

مخصوصا این دو تا دختر متاهل دیروز یه پسر رد شد داشت می‌رفت از تو پنجره دیدنش ترور کردن بدبختو 

بعد  یجورین انگار با معلم تیک و تاک دارن چقد چندشم میشه ازشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تاپیک آخرم نظر بدی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

معلم تون خودش تیکه‌س که از همسرش عیب میگیره؟

مگه نمیدونی نام کروزو گذاشته تو جیباش؟🗿😂😂🤣

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨