2777
2789
عنوان

حس میکنم بااین روند خیلی زندگیا و رابطه ها از بین بره

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ تاالان عادت کرده ؟

بله حداقل ده سال پیش یه خانم تو خیابون اگه روسری نداشت همه بهش خیره میشدن الان اکثرا نمیپوشن هیچ مردی هم سر نمیچرخونه.

درباره لباس نظری ندارم چون خودمم پوشش بدن رو حیا میدونم. ولی درباره موی سر این طور نیست.

.
ببین اگه مردی بخواد بره با بقیه باشه میره چ شال باشه چه نباشه یکیم ک ادم متعهدیه فقط میبینه ک خوب او ...

اره ولی من نمیدونم چرا دوس ندارم همسرم حتی نگاهش بره 

ولی خب چه کنیم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بله حداقل ده سال پیش یه خانم تو خیابون اگه روسری نداشت همه بهش خیره میشدن الان اکثرا نمیپوشن هیچ مرد ...

پس یه سر با مترو رفت و امد گن ببین هنوز عادت نکردن خواهر

بیاید منصف باشیم 

هیچ خانمی دوست نداره شوهرش وفتی میره خیابون دختر و زن های دیگه رو با اندام های مختلف در پوشش تاب و شلوارک و این چیزا ببینه 

خدایی دوست داره؟ ! 

والا از زن جماعت بعیده 

نمیتونه کسی هم بگه شوهر من با این چیزا تحریک نمیشه 

یا چشاشو میبنده تو خیابون راه میره  یا دلش پاکه  یا عادت میکنه 

اگه این چیزا بود که این همه خیانت زیاد نمیشد 

اصلا مرد شما نمونه ای از  یوسف پیامبر 

همه ی مردا که مثل هم نیستن 

قبول کنید 

منصف باشید 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

اره ولی من نمیدونم چرا دوس ندارم همسرم حتی نگاهش بره ولی خب چه کنیم

منم دوس ندارم اما حساسیت ب خرج نمیدم  

چند روز پیش همسرم رفته بود سیگار بگیره برای فروش تعریف میکرد دوتا خانوم با لباس زیر پیاده شدن اومدن سیگار گرفتن و میگف خیلی عجیب بودن منم خودمو زدم ب بیخیالی و گفتم حتما مست بودن 

بیاید منصف باشیم هیچ خانمی دوست نداره شوهرش وفتی میره خیابون دختر و زن های دیگه رو با اندام های مختل ...

بخدا میخاستم همینو بگم ترسیدم دعوام کننن

منم دوس ندارم اما حساسیت ب خرج نمیدم چند روز پیش همسرم رفته بود سیگار بگیره برای فروش تعریف میکرد د ...

خب همسر شما ادم خوبیه و از طرفی اگ تعداد بالا بره بلاخره توجه و نگاه هم به مرور براشون عادی میشه و توجیه میارن ک خب ادم نگاش میره تاحالا ک ندیدیم تعجب میکنیم و..

در مورد کسانی که هم که هی ایران و با کشورهای غربی مقایسه میکنن 

منصفانه به روابط های غربی نگاه کنید.

تعداد مادران  مجرد رو برید آمار بگیرید 

آیا حرام زادگی افتخاره؟ ! 

برادرم دیروز یه چیزی گفت از حرف خودش بغض کرد گفت یه کلیپ خارجی بود   زنه میگفت بچمو برده بودم پارک   بچم میدید بعضی بچه ها میدون سمت پدراشون و بابا صداش میکنن   بچه ی من اومد سمتم پرسید مامان من بابا دارم؟ ! 

وقتی میگیم غرب باید از همه لحاظ نگاه کنیم ببینیم آیا چیزی که اونغ دارن و ما نداریم تأثیر خوبی تو جامعشون گذاشته یا نه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗