2777
2789

اون دوستانی که سراب رفتن با می‌شناسن از اخلاق مردمش و اینکه چجور جایی هست لطفا ازشون تعریف کنید میخوام بدونمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر کوچیکی هس از توابع اذربایجان شرقیسنتی هستن چند نفری میشناختم که ادمهای خوبی بودنبه لبنیاتش معرو ...

پر امکاناته و موقعیت مکانیس چجور جاییه و اخلاق و رفتار ادماش؟ میگن از اطراف روستا اونجا اومدن و زیاد بومی هستن منم از تبریز دانشکده هارو زدم اون در اومده بنظرت ارزش داره برم بمونم یه عده میگن گرونه هرچی بخوای بگیری بیرون از دانشکده 

چیا میخوای بدونی

من از دانشکده اونجا در اومدم خودمم تو تبریز نمیدونم ارزش داره برم بمونم یا اینکه انتقالی بگیرم چون تو گوگل راجب تعداد مردمش تحقیق کردم کلا ۵۰ هزار تا نیست یا یکم اینور و اونور بعد چیزای خاصی ندیدمش ازش اگه رفتی خودت یه تجربیاتی بگو چجور جاییه بخدا خودم نمیشناسم و اینکه ارزش داره استاد هاش و از نظر امکانات چیز دیگه ای هم داره جز دانشکده؟

پر امکاناته و موقعیت مکانیس چجور جاییه و اخلاق و رفتار ادماش؟ میگن از اطراف روستا اونجا اومدن و زیاد ...

کلا شهرهای کوچیک امکانات خاصی ندارن اب و هواشم سرده 

اخلاق و رفتارم از نظر من ربطی به ناحیه نداره همه جا خوب و بد داریم اینایی که من دیدم خوب بودن 

درخصوص هزینه کلا هرجایی بری الان تورم هست اینی که گفتن برا هردانشگاهی صادق هست ربطی به اون شهر نداره

و از نظرم ارزش رفتن به دانشگاهش رو درصورتی داره که تو اون رشته خیلی خفن باشه یا مدرکش به درد بخوره اگرتهش قرار به اسم دانشگاه تبریز مدرک بگیری خوبه

بابا تبریز سراب چه فرقی داره مگه میخای کجا بری همه مردم تبریز و سراب یکیه دیگه زبان یکی فرهنگ یکی همه چی یکی 

فقط سراب کوچیکه ولی به شدت سرسبزه و زمستوناش یخ بندانه همین

💙❄️ لایک نکنید لطفا