2777
2789

آدم متاسف میشه برای بعضی کامنتا.

دوست عزیز من قبلا باهات حرف زدم شما خیلی خانم و خوبی حتما یه مدت رها کن یعنی اگه الان صد درصد به ازدواج فکر میکنی کمش کن ۲۰ درصد فکر کن چون نمیشه کلا فکر نکنی. مطمینم برات جور میشه و اینو میدونم که به زودی تاپیک ازدواجت رو میبینم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ❤️ان شاءالله شما هم کیس مناسب خودتون پیدا شه و خوشبخت شید

مرسی عزیز دلم. ان شاءالله شما هم تو سن مناسب یک ازدواج عالی داشته باشید ودر کنارش موفقیت های تحصیلی و شغلی

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

آدم متاسف میشه برای بعضی کامنتا.دوست عزیز من قبلا باهات حرف زدم شما خیلی خانم و خوبی حتما یه مدت رها ...

بخدا رها هم میکنم ولی تنهایی اینقدر فشار بهم اورده که مثل خوره به جونم افتاده شبا از فکر آینده خواب ندارم روزامم با سر درد و کسلی و سر و کله زدن با ارباب رجوع سر میشه. شغلم جنجالیه. تو خونه هم که بی روح و افسرده. چقدر خدا سختش کرده برام

بخدا رها هم میکنم ولی تنهایی اینقدر فشار بهم اورده که مثل خوره به جونم افتاده شبا از فکر آینده خواب ...

درکت میکنم از اعماق وجودم. خواهرانه میگم یه مدت اینجا درباره ازدواجت تاپیک نزن من شرایط شما رو گذروندم که دارم بهت میگم.

و اینکه اگه انشالله کسی اومد سعی کن یکی دو جلسه باهاش بری بیرون البته نه کسی که حتی یه دونه نکته مثبت نداشته باشه ولی سعی کن کسی رو از دست ندی حالا خصوصی بعد بهت پیام میدم عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درکت میکنم از اعماق وجودم. خواهرانه میگم یه مدت اینجا درباره ازدواجت تاپیک نزن من شرایط شما رو گذرون ...

اخه مسیله اینه کسی نمیاد یا بیاد معمولا خیلی پایین تر از هر لحاظ. کلا انگار از همه جهت بسته هستم