2777
2789
عنوان

شوهراتون شمارو بیشتر دوست دارن یا مادرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 46 پست
باهم دوست بودید

ن کاملا سنتی 

اولین بار شب خاستگاری دیدیم همو

اخرای سربازیش عقد کردیم

بنظر من یه زن هرکاری هم کنه نمیتونه مرد را وادار کنه بیشتر از مادرش دوسش داشته باشه

شوهرای ماهم اگر مارو بیشتر دوست دارن دلیلش اینه مادرش تو بچگی و مجردی کم بهش محبت کرده و زود هم براش زن گرفته

یه مادر اگه خیلی محبت کنه به پسرش و ذیر هم براش زن بگیره... اون زن هرچی هم باشه باز پسره مادرشو بیشتر دوست داره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عمر بزرگ کنی ...خب مگه پدر کادر ما یه عمر مارو بزرگ نکردن با هزار امیدو ارزو بفرستن خونه شوهر بعد ...

الان شما اول شوهرت رو دوست داری بعد پدرمادرت؟

من کاری با بقیه ندارم سثال تاپیک روگفتم

ن کاملا سنتی اولین بار شب خاستگاری دیدیم همو اخرای سربازیش عقد کردیمبنظر من یه زن هرکاری هم کنه نمی ...

عزیزم شوهر من اصللللا پیشه مادرش نبود مادرشم یه ولگرد خیابونی ک حتی یه غذا هم براشون درست نمی‌کرد شوهرم سالی یه بارم بهش سر نمیزده تا منو میگیره مادر دوست میشه

مردی ک‌ زنش رو ب مادرش ترجیح بده قابل اعتماد نیست هر آدمی جای خودش عزیز و محترم مرد واقعی اونه ک بتو ...

چرا عزیزم خیلیم قابل اعتماد الان مثلا شوهرمن ترجیح نداده چه غلطی کرده زندگی و هم برای من هم برای خودش کرده جهنم

عشق ومحبت همسرومادرمتفاوت هستن هیچکدومشون مثل هم نیستن یه لحظه خودت فکرکن عشق ومحبتی که به پدرت داری ...

نه مقله هم نیست اما من باشوهرم رابطه ای ندارم چه فرقی میکنه خب

این ارتباط دو طرفهزن خانواده ش دوست داره مرد هم خانواده ش دوست داره اگه میخوان همو دوست داشته باشند ...

من اصلا با این موضوع مشکل نداشتم برامم مهم نبود اما وقتی میبینم شوهرم چپ میره راست میره میگه مامان حتی رابطه ای هم با من نداره مثله خواهر برادر مادرشم مثله مارررر میمونه سواستفاده میکنه از این موضوع 

چرا عزیزم خیلیم قابل اعتماد الان مثلا شوهرمن ترجیح نداده چه غلطی کرده زندگی و هم برای من هم برای خود ...

عزیزم من کاری ب شوهر شما ندارم ولی ی مقدار منطقی فک کن مادری ک این همه عشق و محبت نثار بچش میکنه 

بعد بچه یهویی تا ی زن اومد مادرشو ول کنه بره سمت زنش 

این آقا قابل اعتماده