2777
2789
عنوان

قد و وزن نوزاد 9 ماهه

80325 بازدید | 62 پست

امروز دخترم 9 ماهه شد و من بردمش مرکز بهداشت وزنش 9300 بود و قدش 77، بهم گفتن وزنش زیاده و قدشم خیلی بلنده، بچه های شما چه حورب بودن؟ دختر من چاق محسوب میشه؟

عاشق دخترم و باباشم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من تا 6 ماهگی 8150 گرم بود الان دوما وزن اضافه نمیکنه امروز آزمایش داره 

اونموقع میگفتن اضافه وزن داره ولی الان دوما ورن نگرفته بچه ام دارم از نگرانی میترکم

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
دختر من تا 6 ماهگی 8150 گرم بود الان دوما وزن اضافه نمیکنه امروز آزمایش داره  اونموقع میگفتن ا ...

پسر منم از هفت ماهگی تا نه ماهگی سیصدوپنجاه گرم اضافه کرد.نگران نباش انشاالله هیچی نیستش

تو سوپش ماهیچه و کره بریز،حریره بادوم،سرلاک،پوره سیب زمینی اینا برای وزن گیری خیلی خوبه و مقویم هست. ...

مرسی گلم .وزن تولد سه و سیصد

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم 
خوشبحالت .چی بهش میدی بخوره من دیکه خسته شدن از دست دخترم ‌پایان هشت ماهشه ۷و نیم کیلو

دختر من شیر خشکم میخوره و احتمالا برا همین خوب وزن میگیره و البته که چهتر دست و پا ننیره و این یعنی فعالیتش نسبت به هم سناش کمتره

من بهش سوم ماهیچه، مرغ، بلدرچین، حریرخ بادام، زرده تخم مرغ ( که البته خیییلیییی بد میخوره) میدم، شمت برا وزن گیره میتونین سیب زمینی آپیز با کره یا با کره و زرده تخم مرغ بدین

عاشق دخترم و باباشم