2777
2789
عنوان

قد و وزن نوزاد 9 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 80336 بازدید | 62 پست
وزن تولدش 2720 بوده دختر من با 9300 بالای نمودار بود به کارشناس گفتن قدشم بلنده پس وزنش مشکلی نداره ...

خانه بهداشتیا عادتشونه چرت بگن.پسر من  نه ماهشه نه کیلوئه خیلی لاغره واقعا هر کی میبینه میگه ریزه ولی خانه بهداشت بهم گفت بچت زیادی رشد کرده کمتر بش غذا بده.منم حرفشو گوش نمیدم و هرچقدر پسرم بخواد بهش غذا میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من شیر خشکم میخوره و احتمالا برا همین خوب وزن میگیره و البته که چهتر دست و پا ننیره و این یعنی ...

حتما عزیزم مرسی از راهنماییت .خدا دخترتو حفط کنه

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم 
بعنی هیییییچ‌وزن‌نگرفته؟ غذا بهش میدی؟ میخوره؟ سرما‌نخورد احیانا؟

تازه 150 گرم هم کم کرده غذا نمیخوره خیلی بد غذا هست آلرژی هم داره نه سرما نخورد ملتی ویتامین هم نمیتونه بخوره بالا میاره آهن هم الان یک ماه میتونه بخوره قبلش بالا میآورد 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
درطول روزچندوعده  درهروعده چندقاشق بهش غذامیدین؟؟توروخدا منم راهنمایی کنید  من هیچی نمیدون ...

من معمولا دوبار یه پیاله( کاسه ماست خوری ) پر میدم البته هر چقدر خواست میخوره کمترم شد برام مهم نیست به زور بهش نمیدم

عاشق دخترم و باباشم  
من معمولا دوبار یه پیاله( کاسه ماست خوری ) پر میدم البته هر چقدر خواست میخوره کمترم شد برام مهم نیست ...

پسرمن کم مونده بشه هفت ماهه  شیرخودموموقع خواب میدم میخوره درطول روز شیرخشک میدم درطول بیست وچهارساعت ۱۲۰۰ میل میدم میخوره     یبار سرلاک میدم  دوبارم فرنی   این مقدار کمه؟؟      

پسرمن کم مونده بشه هفت ماهه  شیرخودموموقع خواب میدم میخوره درطول روز شیرخشک میدم درطول بیست وچه ...

۱۲۰۰ میل چند تا میشه ؟چند شیشه ؟

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم