2777
2789

تورا خدا حسن بهم جیه ایا حامله ام یا نه دلم نمی خواد باشم برام دعا کنید دوتا بچه بزرگ دارم 

تورا قران دعا کنید نباشم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
حس میکنم هنوز اون‌خانمه هست

عزیزم حس میکنی مصاحبه سپاه قبول میشم ؟پرستاری میارم؟ 

به نظرت کی ازدواج میکنم؟چطور ادمی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحته

تصمیمی که نگرفته 

درمورد رابطه مون چی حس می‌کنی 

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

یه سوالی دارم ازتون. به نظرتون اگه به خواستگار پارسالیم که اسمش آزاد بود برگردم و باهم ازدواج کنیم خوشبخت میشم؟ خوشبختم میکنه؟ حستون چی میگه؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم