2777
2789
عنوان

گدا نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 47 پست

خیلی رک و بدون تعارف به طرف پیام بده و بگو 

فلان روز غذا گرفتم شما هزینه رو پرداخت نکردید 

شماره کارت بفرست براش 

درسته یکم زشته این کار و حس بد میده هم به خودت هم اون آدم 

اما حداقل ازین به بعد طرف یاد میگیره یادش نره دنگ خودشو بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درسته خبولی برا خودم بار ها پیش اومده برای یه آدمی که بدحسابه پول قرض دادم هنوز نداده ولی بازم ا ...

میدونم چی میگی

ادم حس میکنه خر فرضش کردن

دور از جونت

ولی تجربه میشه دیگه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اصلا این جوری غذا سفارش ندین 

شاید یکی مشکلات مالی داشته باشه نتونه پول خرج این چیزا کنه 

خجالت بکشه همه از این خرجا میکنن اون یه نفر نمیتونه

هرکس خواست واسه خودش سفارش بده جمعی چیزی سفارش ندین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

والا من یه بار ۷۰۰ دادم به یکی از دوستام میخواست یچیزی بخره ( اونقدرام واجب نبود ولی خب دیدم دوستیم گفتم این حرفارو نداریم) یکماه بعدش قطع ارتباط کردیم حتی اسم اون پولم نیاورد 

گفتم حالا امروز میده فردا میده؛ ۱ ماه گذشت قطع ارتباط کردیم اصلا به رو خودشم نیاورد

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

کار همکارت بده،به نظرم برای یه مرد زشته پول غذاشو یه خانم حساب کنه!

ولی فک کنم باید قید پولت بزنی،دیگه نگو،اگه شعور داشته باشه خودش پول میده،اگر نه هم که میفهمی شعور نداره و از این به بعد حواست جمع کن که رفتارت چجوری باشه باهاش

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
این بدبخت چرا باید۲۰۰تومن بده تاتو راضی بشی، ۲۰۰اون گرفته خورده، این بیچاره مگه ازت چیزی خورده

احتمالا شما در جریان نیستی که بهم گف من برات میزنم 

در ضمن خودتو نخود هر آشی نکن کسی با شما نبود 

با احترام