2777
2789
عنوان

وقتی متاهل بشی

204 بازدید | 36 پست

ازادی فیلم دیدنتو از دست میدی؟؟ ما دو تایی قبول داریم وقتاییو به خودمون باید اختصاص بدیم ولی خب میترسم وقت ازادم مثل موسیقی با هندزفری گوش دادن یا فیلم و انیمیشن دیدنو از دست بدم....طرف مقابلم اوکیه ها ولی خب نمیدونم چی قراره پیش بیاد

مثلا دوست دارم فیلمای ترسناک و انیمیشن ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا همه ی کارایی ک دوس دارم و انجام میدم

همسرمم از اول میگفت تو اسیر من نیستی ازادی هرکاری  ک دلت شاد میشه باهاش و انجام بدی

اون شاد بودنت هپ انرژیش ب زندگی خودم برمیگرده

من شوهرم خودش فیلم ترسناک نگاه نمیکنه میگه روانت درگیر میشه راستم میگه تنهایی نگاه میکنم تا یکماه ذهنم درگیره البته همش تووخونه هستم با کسی معاشرت ندارم شاید دلیلش اینه وگرنه کاری بهم نداریم اون کلا شبانه روز ده دقیقه پای تلویزون نیست من وبچم باهم پویا نگاه میکنیم

والا من صبح تا شب یا دارم سریال میبینم یا کتاب میخونم مگه رفتی اسیری که نتونی کارای مورد علاقت و انجام بدی . 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

والا من صبح تا شب یا دارم سریال میبینم یا کتاب میخونم مگه رفتی اسیری که نتونی کارای مورد علاقت و انج ...

بد یک سوال

اگه بچه بیاد اونوقت بازم نمیتونی کارای مورد علاقتو انجام بدی

همین فیلم و اینا

من شوهرم خودش فیلم ترسناک نگاه نمیکنه میگه روانت درگیر میشه راستم میگه تنهایی نگاه میکنم تا یکماه ذه ...

بد یک سوال

همین فیلم و اینا

نه والا همه ی کارایی ک دوس دارم و انجام میدمهمسرمم از اول میگفت تو اسیر من نیستی ازادی هرکاری ک دلت ...

بد یک سوال

همین فیلم و اینا

بد یک سوالاگه بچه بیاد اونوقت بازم نمیتونی کارای مورد علاقتو انجام بدیهمین فیلم و اینا

وقتی خوابه یا داره بازی می‌کنه تو هم به کارای مورد علاقت برس یا استراحت کن 

تو نوزادی فقط سخته یکم 

هرچند ما کلا بچه نمیخوایم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بد یک سوالاگه بچه بیاد اونوقت بازم نمیتونی کارای مورد علاقتو انجام بدیهمین فیلم و اینا

نه

اون موقع بدبخت و بیچاره میشی

من ۹ساله دقبقا بچم ک اومده دیگه دیوانه شدم