2777
2789

اولا اینکه ما تو شهرستانیم جمعیت خیلی کمه جوری که همه هم دیگه رو میشناسیم 

بعد تو مدرسه همه سرویس میگیرن بقیه هم پیاده 

پسره مثلا آژانس بوده تیپ هم زده موها بلند بالا بسته 

منتظر دخترا مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منتظر دخترشه

ماهم توشهرکوچیک هستیم همه همدیگه رو میشناسن متاسفانه،پسرا ظهرها و بعدازظهرا دم درمدرسه ها ویراژ میرن دیگه خسته شدیم از سروصداها

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نه بابا میگم جوون

لابد منتظر دوست دخترشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

یا شایدم سرویس مدارسه یا خواهرش معلمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش پسر بودم چه حالی میده 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚