2777
2789

برای لعاب برنج حتما باید برنج نیم دونه باشه؟ و برنج رو باید بعد از پخت داخلش له کنم یا بعد از صاف کردن بریزم دور؟

برای حریره بادوم باید بادوم درختی بگیرم؟

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

بادوم مامائي از همه بهتره فوقالعاده چربه خوبه برا وزن گيري برنج نيم دون ايراني باشه بهتره چون اين خارجي اصلا خاصيت نداره برنج اگه يبوست نميگيره له كن تو ابش يعني تو صافي بريز با پشت قاشق له كن تا بريزي تو لعاب برنج 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
بادوم مامائي از همه بهتره فوقالعاده چربه خوبه برا وزن گيري برنج نيم دون ايراني باشه بهتره چون اين خا ...

این چه جور بادومیه؟ همه قنادی ها دارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه جور بادومیه؟ همه قنادی ها دارن؟

اجيل فروش ها دارن چرا قنادي گلم يه مدل بادوم محلي ك خيلي موقوي و عاليه ☺️ اجيل فروش ها اكثرا دارن فقط بگو با پوست ميخام پوستش خيلي سخته بعدم بايد بادوم يه شب تا صب بزاري تو اب خيس بخوره ك پوسته قهوه اش راحت جدا بشه

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
جدی الان تو نت دیدم 

نه عزيزم من اينقدر ميخرم بادوم چربي هست ولي قيمتش مناسبه چون پوسته ضخيمي  داره و مثل منقا راحت نميشكنه😃

بعد خوده بادوم آسیاب شده هم داخل حریره باشه یا فقط شیره اشو بگیرم؟

من چون پسرم يبوست داشت بادوم پوست گرفته و خيس خورده با يكم اب اسيباب ميكردم از صافي ردش ميكردم و ميشد شيره بادوم بعد با ارد برنجي ك خودم درست كرده بودم حريره درست ميكردم ك در اصل دوتا داخلش بودن😃😅

بادوم درختی استفاده کن حتما و با پوست بخر و تو خونه خودت بشکن هم تازه تره هم مطمئنی که واقعا بادوم داری میدی بچه ات .از این پوست کننده ها به هیچ وجه نخر بیشترش هسته زردآلو و... است که کمتر کسی متوجه میشه .

شیر بادوم روز اول با یدونه شروع کن که خدایی نکرده حساسیت نده به بچه ات بعد چند روز اگر هیچ دون و قرمزی تو بدنش ایجاد نشد بعد یک هفته دوتاش کن. من بادوم و یکساعت تو آب داغ خیس میکنم و پوستش و میکنم و میندازم تو مخلوط کن با یک لیوان آب البته من برا 4یا 5 تا بادوم یک لیوان آب میریزم برا یدونه یک فنجون آب بریز و حدودا 5 دیقه بزار تو مخلوط کن بچرخه و کاملا له بشه رنگش کاملا مثل شیر میشه و بده نی نی نووووش جان کنه 

بادوم درختی استفاده کن حتما و با پوست بخر و تو خونه خودت بشکن هم تازه تره هم مطمئنی که واقعا بادوم د ...

نیاز به روی شعله گذاشتن نداره؟