2777
2789

رفتیم تو اتاق حرف بزنیم گفتم شما خجالت نمیکشی جا پدر منی اومدی خواستگاری من گفتم بهش برمیخوره میره گفت سن یه عدده حسن هم زیاد دارم همه بدبختی هام یه طرف با این قد کوتام هرچی گولاخه میاد خواستگاریم من از اول تا آخر تخریبش کردم بعد گفت منتظر جوابت میمونم الان خانوادشون منتظر جوابن من چقدر بدبختم ۲۰ سالم نشده خواستگار این سنی دارم بیشتر شبیه شوگره تا شوهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ زشت صحبت کردی

مشکل از خانوادته ک میخوان زود بفرستنت خونه شوهر

در خونه رو ک نشکونده بوده والدینت راه دادن

بعضی کالدین زورشون میاد برای دختر خرج کنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب قبول نمیکردی که انقدرتخریب کنی بنده خدارو

احتمالا تاپیکش فیک و سرکاریه

و گرنه  ب خاستگار جیکار داره

باید والدینشو دبوا میکرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.