2777
2789
قربونت ممنونم ازت ❤دقیقا سلامت روح و روان خیلی مهمه الان به مرحله ای رسیدم فقط آرامش میخوام ،اون سخت ...

خداروشکر که چشم شوهرت به واقعیت باز شد

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
دقیقا تجربه کردم و دیدم ،یه زندایی دارم خیلی مظلوم بود همه اذیتش میکردن ولی دوتای دیگه زنداییم سلیطه ...

خدا رحم کرده شوهرت شناختتشون.  خاله بیچاره من از شمام وضعش بدتره. دار و ندارشون رو بالا کشیدن پدرشوهر و خواهرشوهراش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم ممنون .ممنون که درک کردی

خواهش گلم.

پایدار باشی عزیزم

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خدا رحم کرده شوهرت شناختتشون. خاله بیچاره من از شمام وضعش بدتره. دار و ندارشون رو بالا کشیدن پدرشوه ...

بنده خدا ،خدا بهش صبر بده سخته .

اینا هم خیلی از شوهرم پول چاپیدن ،خودم کشتم که پول بهشون نده ولی مگه گوش میکرد ؟؟ شماره حساب میفرستادن با هزار بهانه پول ازش میکندن .

میرفتیم خونشون فورا شوهرمو بر میداشتن میبردن بازار کلی خرید میکردن ، یه روز دیدم مادر شوهرم به دخترش گفت زود پیام بده بگو ماکارونی و سویا بخره ، اونم گفت داریم مامان ، اینم بهش خفه شو زود باش بهش بگو . منم فوری به شوهرم پیام دادم گفتم مامانت اینجوری گفته ،نخر براشون ، اومد خونه رفت گازشون باز کرد گفت عه ماکارونی داشتید که چرا گفتی بخرم ؟نمیدونی دلم خنک شدا .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
فدای محبتت عزیزم ممنون ،خدا در خوشبختی هم برا شما همیشه باز بزاره

ممنون عزیزدلم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

به نظرم شما تقصیری نداشتی، موضعت در برابر اون مفت خورا مشخص بوده ولی همسرت حمایت نمیکرده.

منم اوایل ازدواج همچین وضعی داشتم. با اینکه شاغل بودم، مادرشوهرم توقع داشت هرکسی از شهرستان میومد رو دعوت کنم و تو مهمونیاش هم کمکش کنم. چرا؟‌ چون همسرم این اجازه رو بهشون میداد( روش نمیشد نه بگه)

اما الان تا یکی از فامیلای مادرشوهرم میاد و شروع میکنه به غر زدن به برادرشوهرم که فلانی رو دعوت کن... برادرشوهرم اصن جوابشون رو نمیده و معمولا" یه بهونه مثل سفر میاره تا اون فامیل بیاد و بره.

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
به نظرم شما تقصیری نداشتی، موضعت در برابر اون مفت خورا مشخص بوده ولی همسرت حمایت نمیکرده.منم اوایل ا ...

دقیقا حمایتم نکرد و دقیقا قدرت نه گفتن بهشون نداشت ‌.

مادر شوهرم خودش که میومد با خودش مهمان میاورد دستور فلان غذا هم میداد.

الان باهمه قطع ارتباطم فقط پدر شوهرم و مادر شوهرم میان سالی یک بار، که محل نمیدم .

الان اون برادر شوهر اینجوری بهونه میاره ناراحت نمیشی ؟من حرص میخورم که چه زنش شانس داره .

وای تا الان ۲ صفحه خوندم فشارم رفت بالا از دست شوهرت. ۹۹ درصدش تقصیر خانوادته

ببین من چی بهم گذشت ، کارم رسیده بود جایی که یه روزای پروپرانول روزی دوتا میخوردم بازم تاثیر نداشت ،دکترم گفت خودت بدبخت کردی ،روانشناسم دلش میسوخت میگفت باید جدا میشدی .

خانوادم هنوزم بهشون میگم حرف از گذشته میشه میگم شما منو بدبخت کردین 

عزیزم خوشحالم شرایطت بهتر شده. امیدوارم روز به روز حالت بهتر بشه و در کنار سلامتی فقط خوشی و آرامش ت ...

قربونت ممنون از دعای خوبت واقعا به این دعا نیاز دارم چون فکر گذشته آزارم میده .

خیر ببینی ❤