2777
2789
اسی عجب اعصابی داشتی من بودم همون اوایل دمبشونو میچیدم

وقتی کسی کنارم نبود چجوری؟یه دختر ۱۶ ساله که همیشه زیر باد کتک و تحقر مادر پدرش بوده ، بعدم وارد یه خانواده بیشعور و بیشرف شده که بوی از فرهنگ و انسانیت نبردن ،شوهرش هم حمایت نمیکنه هر چی خانوادش میگن میگه چشم . به نظرت میتونستم کاری کنم ؟؟؟

اعصابی برام نمونده الان 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
دعاگوی دزد گوشی ش.وهرت باش😂🤣

😂آره والا ، بعدا ردیابیش کردیم کشیدیمش دادگاه ولی شوهرم ازش گذشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر عزیزمخوشحالم برات که زندگیتو ساختیو خودتو پیدا کردیلعنت بر ظلم و ستم و زورگویی بخصوص از طر ...

فدات عزیزم‌❤واقعا لعنت

استارتر من با خوندنش بهم ریختم، شما چی کشیدی واقعا

ممنون که درک میکنی .تو زندگیم هیچکی درکم نکرد 😔

بخدا اینا که نوشتم خلاصه طور بود ، جزییات ریز به ریزش نگفتم .

نمونه ش ، وقتی میخواستم سفره بندازم و شام آماده میکردم ،و همه غذاها سر سفره میذاشتم ،فکر کن مادر شوهرم انگار که من کورم بهشون اشاره میکرد که نزارید چیزی وسط بمونه بخورید ،که مثلا چیزی به من نرسه .

یا مثلا خونه ما میگفت پسرم دکتر گفته کشمش بخور شوهرم براش دو کیلو میخرید میداد بهش ، بعد اگه ما خونشون میرفتیم چیزی جلو ما بود بر میداشت علنی قایم میکرد .

یا مثلا باهام اومدن بازار کفش و روسری بخرم هر چی انتخاب میکردم ایراد میگرفتن ، فردا متوجه میشدم شوهرمو بردن همونا رو خریده براشون . 

خانوما واسه شفای مریضیم یه حمد شفا میخونید ممنون

خوندم انشالله خدا لباس عافیت تنت کنه 

ممنون که درک میکنی .تو زندگیم هیچکی درکم نکرد 😔بخدا اینا که نوشتم خلاصه طور بود ، جزییات ریز به ریز ...

خیلی سختی کشیدی واقعا

تقصیری هم نداشتی، خانواده‌ت از اول سرکوب کردن و بعد هم توی سن کم که ادم نمیتونه از پس خودش بربیاد، فرستادنت توی چنین خانواده‌ای

واقعا آدم قوی‌ای هستی که این زندگی رو ادامه دادی، امیدوارم روزهای اینده خیلی بهتر و زیباتر باشن برات

خیلی سختی کشیدی واقعاتقصیری هم نداشتی، خانواده‌ت از اول سرکوب کردن و بعد هم توی سن کم که ادم نمیتونه ...

ممنونم .

آره دقیقا ، الان بعد ۱۵ سال که من داغون شدم ،تازه میشین میگن اشتباه کردیم تو رو دادیم بهشون ،ولی درد منو دوا نمیکنه . چند وقت پیش رفتم خونه دختر خاله م که تازه عروسه یهو غصه م گرفت یاد گذشته افتادم 

وای خدای من زندگیت کپی زندگی مامان بیچاره منه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔🫂🫂🫂🫂

هی تا جون داشت و اعصاب داشت اقوام شوهرش خوردن و بردن یعنی ما بچه ها یادمون میاد فقط نفرین نشون میکنیم 

حالا شوهر شما زود متوجه شد 

ولی پدرم وقتی همه اینا رو فهمید ک خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دور بود و دیگه سرطان داشت و خودشم از محبت زیادش ب خانوادش و فامیلش پشیمون بود و گریه میکرد و جگرم میسوخت 

و فقط تونستم خانواده لعنت شدشو نفرین کنم 😭😭😭😭😭😭

وای ترخدا کاش مادرم پشتوانه داشت 

خوبه زود بخودتون اومدین خوشبخت بشین 🫂

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔